maanantai 10. lokakuuta 2016

Uudet tuulet

Pitkän hiljaiselon jälkeen pääsin tännekkin kirjottelemaan. Viimeinen päivitys oli heinäkuulta, mutta jos tota puhutaan olen tuon reissun jälkeen Cocoa nähnyt ehkä 5 kertaa. Elokuun alussa muutin siis omaan kämppään Uudellemaalle 130km päähän kodista ja koirista, kavereista ja perheestä. Hyvin on sujunut, vaikka alkuun kaikki nyt onkin uutta.
Niinkuin moni jo tietääkin niin Coco siis jäi porukoille ja näin ollen tulee viettämään loppuelämänsä kotikoirana, ja jos ollai tästä on nokan koputtamista niin vastaan mielelläni. Cocolle tämä ratkaisu on meidän omistajien mielestä paras rakaisu, ja vaikka ei harrasteta ei se tarkoita etteikö Coco saisi liikuntaa,rapsutuksia ja aktivointia, vaan päin vastoin kaikki on järjestetty.
Otin myös itselleni Zup-kissanpennun elokuulla jonka kanssa muutamaan otteeseen olemma olleet porukoilla kyläilemässä. Coco ja Zup tulee hyvin nykyään toimiin, vaikka aluksi olikin vähän nihkeetä, mutta niin ne vaan tottuu.
Joulukuussa suuntaamme Rosen kanssa messariin, jonka jälkeen sekin jää pidemmälle näyttelytauolle. Moni myös kyseli miksei Coco mene, mutta niinkuin ennekin olen sanonut en enää mene sen kanssa kehään ja Kokkola KV seen oli hyvä päättää.
Vaikka tästä tekstistä voisi saada kuvan että olen unohtanut koirat kokonaan, mutta molempien koirien kuvat on mun kämpän seinällä ja välillä niitä tulee ikävä, mutta onneksi niitä voi viikonloppuisin mennö katsomaan ja joulukuussa Coco pääsee myös mukaan koululle, joten en sitäkään ole "hylännyt".

Hyvää syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti