torstai 9. toukokuuta 2013

Kangasalan mätsäri

Coco & mää oltiin tänään korkaamassa tän vuoden eka mätsäri. Hauska idea lähteä taas melkein puolen vuoden tauon jälkeen mätsäreilemään.

Viime yön olin mun kaverilla yötä. Päätettiin Saran kans et mennään telttaan nukkuun. Joo kylmä yö oli luvattu, mutta päätettiin olla eräjormia. Ei siinä muuta tarvittu kun kaks innokasta teltan rakentajaa. Tuotiin telttaan patjat. Saralla ja meillä on samalaiset teltat. 5 hengen teltat jossa on eteinen erikseen.  Laitettiin kaks patjaa telttaa. Mää ahtauduin toiseen nurkkaan ja Sara toiseen. Keskelle jätettiin 50cm tila mihin voi laittaa meijät eväät (kokista, suklaata ja viinirypäleitä).

Jo viime kesänä meijän piti mennä yöllä teltasta ulos 3 yöllä. Eilen päätettiin laittaa 3 herätys, laitettiin niin hirvee herätysääni et siihen herää. No, kolmelta herättiin ja käytiin läheisellä kentällä jonne matkaa 100metriä ja sellasessa mettässä, tarkotuksena löytää kieloja. Niitä tosin ei löytyny!

Nukuttiin aamulla 8 ja purettiin heti teltta. Yöllä kummallakaan ei ollut kylmä, sillä meillä oli makuupussit ja kolme peittoo per nenä. 4 aikaan rupes sataan ihan kunnolla vettä ja vesisadetta jatku aamu 9.

11 lähettiin mätsäriin. Ilmosin Cocon ekaa kertaa isoihin aikuisiin ja lapsi ja koirakisaan. Numerot 404 ja 5.
Meijän kehät meni just kivasti päällekkäin ja juostiin siinä aina kun pienikin mahollisuus koitti niin toiseen kehään.
Coco sai punasen nauhan. Vastaan kisasi joku seisoija joka oli ekaa kertaa missään näyttelytreenissä.
Lapsi ja koira kisassa me sijotuttiin toiseksi. Hävittiin hyvälle handlerille, jolla oli varma ote koiran esitykseen. Luokassa oli 6 koirakkoa. Saatiin pokaali ja ruusuke.

Aikuisten kisassa Coco ei millään meinannut keskittyä, mutta pienellä ns leikkimielisellä huijauksella sain sen musitamaan missä tässä on kyse. Nätisti neiti malttoi loppuun asti, joka kannatti sillä meijät laitettiin 3! Coco oli nuorin ja kaikista karvattomin! :) Kaikki muut oli 2-5vuoteen ja meidän pieni siellä kaikkien keskellä :) <3

Ps, Onnea Wilkku-veljelle 6 sertistä ja VSP:stä Akaalla, sekä Taika-äitille ROP:ista, Lumo-siskon luokkavuottoa unohtamatta! :)

19.5 startataan Cocon kanssa taas virallisella puolella Jämsässä. Tuomarina on Helin Kasuk-Tenson, Virosta. Siitä sitten lisää viikon päästä! :)

2 kommenttia:

  1. Taika ja Lumppari kiittää onnitteluista :) Onnea myös Cocolle, hienosta mätsärimenestyksestä! Jämsässä nähdään :)

    VastaaPoista
  2. Tasan viikon päästä nähään :)

    VastaaPoista