Minä

Olen 99 syntynyt tyttö. Omistan tällä hetkellä Cocon ja akvaarion. Viellä syksyllä 2011 meidän perheeseemme kuului bichon frise, mutta nykyään Coco <3 Robi (Bicfon frise) jouduttiin lopettamaan yllättäen pitkän ja terveen elämän jälkeen henkitorven ahtauman takia ;(

Luonteeltani olen iloinen, tosi energinen ja kekseliäs, välillä ehkä liikaakin. Olen aina tykännyt eläimistä ja siksi lähimpänä minua onkin paljon erilaisia eläimiä. Pienestä asti olen aina ollut siellä missä eläimiäkin. Lempieläimeni on koira ja rotu tottakai novascotiannoutaja. Tykkään tollojen lisäksi chihuahuoista, vinttikoirista, kultasistanoutajista sekä basseteista sekä monesta muusta koira rodusta. Harrastin 10 vuotta ratsastusta, mut sitten tipuin häntäluulle ja se melkein murtu. Välillä sen jälkeen on aina alaselkä temppuillu, mut ei onneks haittaa mitään. Vaikka paljon säädänkin kaikee turhaa en oo tähän mennessä murtanut kun sormen, varpaan ja melkein sen häntäluun :D

Vapaa-ajalla käyn lenkeillä sekä itsekseni, että Cocon kanssa. Juoksen mielelläni monen kilometrin mittaisia lenkkejä. Juoksemisen lisäksi koulutan Cocoa ja leikin sen kanssa ainakun aikaa riittää. Inhoan koulussa matikkaa, enkkua, fysiikkää & kemiaa, koska ne on kaikki ihan hepreaa. Suosikkejani on musiikki, liikunta, kuvis ja Ruotsi. Tykkään myös paljon näytellä ja sen takia valinnaisainelistaltani löytyy ilmasutaito & teatteri. Köksästäkin tykkään, mutta sähellän kuulemma välillä liikaa keittiössä ja käytän turhaan astioita!

Cocon kanssa me yleensä mennään tokoa, agilityä, noudetaan tai tehdään jäljestystä. Coco on paras pieni kiilusilmä neli sormi mangusti vauvan poikanen <3 :)

Tässä blogissa kerron Cocon ja minun elämästäni, niin harrastuksista, vapaa-ajasta sekä kaikenlaisista tapahtumista :)! Kiitos kaikille lukijoille! Vähän virallisempaa :)
 Cocon kans keväällä 2013 agitreeneihin menossa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti