sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Treeniviikonloppu Idan ja Nellan kanssa

Huhhuh! Olipas sitä koirakas viikonloppu. Lauantaina Nella-schipperke ja Ida tuli meille. Meillä oli koira-suunnitelmia, mitä oltiin suunniteltu ns vuorokauden mittaseks leiriks.
Ensimmäisenä tiedossa oli näyttely. Nella alotti :) Tuomaroitiin ja arvosteltiin toistemme koirat.

Coco eiintyi kerrankin edukseen, ja sai "ERI;n"  ja "SA,n" jatkokilpailussa sitten Nellalta ja Idalta sertin :) Nella sai saman tuloksen vaikka saikin  Cocon ja mun arvostelun perusteella epv Cabicin :) Kivaa oli, vaikka vettä sato ja kuomat oli jalassa x)

Illalla mentiin TOKOa. Coco oli taas iha super samoin Nella. Coco keskitty, vaikka pari kertaa lähti Nellan kanssa leikkimään :) Nätisti silti toteltiin ja ohikulkijat jäi kattoon meijän treenejä :)!

Tänään mentiin sitten agilitya. Kummatkin oli ihan laiskoja kun oli leikkiny koko aamun :) Mentiin pari pikku rataa. Radalla oli pöytä, kiertoeste, 3 estetä, maali ja lähtö :) Hienosti meni! (y) Aattelin laittaa viedeon meijän agilitystä, mut en viittyny ku jalassa oli kuomat ja muutenkin niin pöllähtäny näky :D!

Nyt se on todistettu, et koiran kanssa treenaamiseen ei tarvita edes välttämättä kaveria. kahden ihmisen ja koiran järjestämät ns näyttelytkin oli super kivoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti