maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hyvinkäälle valmistautumista

Nyt alkaa taas se puunausviikko. Coco on ihan hiekassa, jonka johdosta päätin tänään koulumatkalla poiketa eläinkauppaan ostamaan shampoota. Koira on pakko pestä ennen Hyvinkäätä, vaikka siinä lähteekin paljon turkkia (se vähäkin mitä on) on se silti vaan pakko pestä. Tolla ulkonäöllä saatais selvä HYL (Hylätty)

Cocon pesu kumminkin on äärimmäisen helppoa sillä neiti nauttii suihkureissuista :) Kohta onneks pääsee järveen uimaan. Parissa ojassa Coco on heti jäiden lähettyä käynyt. Vesilätäköitäkään ei saa kiertää vaa niistä kahlataan ja pihallellaan kuplia veteen. Hassu tyttö <3!

Tällä viikolla pitäsi viellä:

-Leikata kynnet
-Nyppiä korvakarvat
-Siistiä tassut
-Pestä koira
- sekä treenata seisomista ja ravaamista. Coco ei oo enää niin ahdas joten Eriin on taas paremmat mahdollisuudet, jos tuollaisesta  ulkonäöstä tykkää. Sivulta ja edestä Cocolla on ollut ihan kehutut liikkeet, vaikka nekin ovat nyt parantuneet. Ruoveden arvostelussakaan ei mainittu enää ahtaudesta, vaikka tuomari olikin liikkeistä hyvin vaativa.

Katse kohti tulevaisuuteen ja niitä EREjä napsimaan. Eiköhän edes yksi sellainen ala tulemaan pikku hiljaa :) On kyllä omaan makuun tosi nätti tyttö, en sitten muista tiedä. Ite siis tykkään tasapainosista ja keskikokosista tollereista minkä ehdot Coco kyllä täyttää :) Tykkään myös paljon Cocon ilmeestä & päästä. No, mielipideasia :D

Keväsitä viikkoa kaikille:)!

Ps, Meijän piha on jo sulanut miltei kokonaan ja joka aamu saa nauraa kun Coco ei suostu käymää kakalla/ pissalla kuivalla maalla :D Aina lumikasaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti