Coco

HAUH! Minä Coco- Bubu täällä, näin helpommin ja tutummin vain Coco. Virallinen nimeni on Magicfox`s Serenata Merlot. Olen syntynyt MagicFox`sin kennelissä 21.2.2012. Veljiä minulla on 6kpl sekä siskoja 3 sekä aivan mahtavat vanhemmat! :)

Isäni ja äitini ovat monen maan valioita ja upeita yksilöitä. Äitini nimi on Taika (Copperfox`s Carina) sekä isäni Äijä (Grezagord`s Syvä Salaliitto). Muistutan päästä ja rakenteeltani äitiäni Taikaa. Äikky-iskältä olen saanut kuonon päähän saman tyyppisen kuvion, mutta pienennettynä. Luonteeltanikin olen aika Taikamainen, sillä tulen "ulkopuolisille" vain rapsuteltavaksi, jos sillä on herkkuja tai jotain kiinnostavaa. Muuten olen todella ihmisrakas ja tulen mielelläni Venlan syliin nukkumaan sekä löhöilemään.Rakastan uimista ja varsinkin nenän käyttöä. Tykkään myös esiintyä, vaikka kehässä en näytäkkään parhaita puoliani, todellisuudessa ravaan ja esiinnyn paljon reippaammin. En halua myöskään kasvattaa itselleni kunnollista talviturkkia, sillä tälläinen bikini-malli ympäri vuoden on käytännöllisempi. Tässä olen ottanut mallia omistajastani Venlasta.

Vapaa-aikana me touhuilemme perheeni kanssa kaikkea. Saan olla ulkona kaiket päivää ja viedä ulos vaikka kaikki muut lelut paitsi jotkut uudet hienot pehmot. Rakastan luiden syömistä ja teen sitä mielelläni useasti! Mikään ei kumminkaan voita syömistä! Kaiken muun paitsi ruoan voisin jättää pois, vaikka en kyllä uimisesta, saunasta ja nenämaassakävelystä halua luopuakaan!

Minua saa tulla moikkaamaan kehien ja lenkkien varrella! :) Tollerimaisin terveisin reipas ja bikini Coco-Bubu <3

Näyttelyissä olen pärjännyt hienosti. Aluksi minusta piti tulla sellainen agility-koira, mutta agilitypaikat on niin pitkällä ettei kyytejä pystytty järjestämään. Näyttelyt ovat olleet ihan mukavia ja matkan hauskoja. Olen pienen ikäni aikana käynyt kokeilemassa Helsinki Winner ja Voittaja näyttelyt sekä kokenut monta ikimuistoista matkaa Riihimäelle, mummulaan, mökille ja kaikkea hienoa! :)

Näyttelyissä olen saanut:
*Pentunäyttelyissä: 3kpl KP-palkintoja (KP= Kunniapalkinto)
*Pentunäyttelyssä: 1kpl Vsp-pentu (Vastakkaisen sukupuolen paras)
*Virallisissa luokissa:
-1 SA (Sertifikaatinarvoinen)
- 1 SERT (Sertifkaatti)
- 0 ROP (Rotunsa paras)
- 0 VSP (Vastakkaisen sukupuolen paras)
- 3 ERI (Erinomainen)
-  5 EH (Erittäin Hyvä)

 3kk
 3½kk
 4kk
 4½kk
 5kk
 5½kk
 6kk
 6½kk
 7kk
 7½kk
8kk
 9-10kk
 12kk
13kk

 14½kk
16kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti