tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kokkola KV

Kesän kohokohtareissu tehty Pohjanmaalle, kera Riihimäen porukan koirineen sekä Cocon ja Rosen voimin.
Matkasimme Elina, minä ja Ida sekä koirat autolla, Madde ja Elena olivat menneet jo aiemmin viikolla junalla.
Automatka sujui moitteetta ja oli aikas hauskoja juttuja, joita tarttui mukaan myös pidemmälle aikaa.
Majotuimme Elinan veljen mökillä "kämpällä" Itämeren rannalla, ja arvata saattaa että Coco oli ensimmäisenä uimassa ja mut kävivät kahlaamassa.
Shamppanjanaukut nautittiin ja valmistuttiin ensimmäiseen näyttelypäivään.

Kohti kokkolaa lähdimme 10 maissa. Mukana oli Rose ja Nuppu.
Rosen kehässä oleva tuomari oli todella hidas ja todella tarkka, ettei häntä saanut nousta selkälinjan yläpuolelle, koska siitä sai automaattisen H:n.
Nuorissa oli Rosen lisäksi 2 koiraa. Rose oli luokan ainoa trikki, ja muut olivat soopeli ja blue merle.
Rose esiintyi tosi kivasti ja sai ihanan arvostelun! Saimme erin ja sijoituimme toisiksi, sillä Rose nosti kilpailuluokassa hännän ylös. Luokassa olleet 2 muuta saivat myös erit ja vainensimmäiselle sa.
Hetken päästä alkoi "nubet". Nube esiintyi yksin valioissa ensimmäistä kertaa ja niin vain eri ja sa irtosi.
Paras narttu kehässä Ida ja Nube osotettiin ensimmäisiksi ja saivat "saasibin". Loppujen lopuksi Nuppu oli Rop! Onnee Tuitsa ja itse Nube!

Sunnuntaina oli sitten Cocon vuoro. Satoi vettä ja oli mutenkin vähän kurja keli.
Cocoa vastaan oli toinen avonarttu. Coco ensimmäisenä ja sai erin. Toinen avonarttu vetäsi eh:n. Cocolle siis luokkavoitto ja kaupan päälle sa.
Parasnarttu kehässä oli Taani, Coco, Lumo ja Esta. Estalle voitto, Lumo toiseksi, Taani kolmanneksi ja Coco neljänneksi ja mikäs muukaan kun varaserti lähti mukaan... Vieläkin sitä viimestä saa metsästää, mutta ei tän vuoden puolella.
Tollerikehällä taas nähtiin kuinka muiden koiria naljailtiin ja hurrattiin, kun ei tietyt koirat voittaneet. Ihan oikeesti kasvakaa ja pitäkää vaikka turpanne kiinni, jos ei ole muuta kuin pahaa sanottavaa. Suoraan sanottuna vituttaa viedä omaa koiraa edes kehään, kun kaikki vain mulkoilevat ja näyttävät vinoa naamaa.
Lisäksi jatkuva naljailu blogien ja netin välillä on mennyt niin lapselliseksi, että missä ne järjen hivenet ovat? Jos ette tiedä jostain jotain niin ottakaa selvää, puhukaa kasvotusten tai väitelkään asiat keskenänne, eikä niitä tarvitse tuoda kaikkien nähtäväksi. Niin keittää, PERKELE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti