tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lintunoutoa Siivikkalassa

Käytiin Cocon kans tänään Siivikkalassa, äitin, siskon ja kasvattajien luona. Keli oli mukava. Hanna pakkasi mukaan lokin ja variksen. Käveltiin ensin metässä missä koirat kirmasi vapaana. Hauskaa oli kaikilla!
Saavuimme järven rantaan, missä Lumo ja Coco etunenässä innostuivat noista "karvamöykyistä". Lumo lähti reippaasti Cocon kanssa uimaan lokin perään. Hienosti Lumppari sen suuhun otti, kun taas Coco tutisi :D Muutamaan kertaan Coco lintua nokki ja mielenkiintoa oli hurjasti, mutta rohkeutta tarvitaan lisää sekä treeniä. Varista tytöt hakivat kummatkin innoissaa, vaikka sitä Coco ei suuhun ottanut. Lumo-sisko kumminkin toi linnut hienosti rantaan ja raateli niitä :) Taika keskittyi herkkuujen syöntiin ja kahlaamiseen, kunnes päätti näytää nuorisolle miten lintua oikeasti vedestä tuodaan. Lumo vastaan otti linnut aina rantavedessä, kun taas Coco haisteli :) Kaikilla oli intoa lintuihin. Vesi lensi jälleen kerran oikeen urakalla. 

Paluu matkalla poikkemissi toisessa uimakohdassa. Nuorisoa kiinnosti tukkasotkelo poikueineen, mutta ei onneksi uskaltanut lähteä perään. Rannalla tutistiin mutta myös rantavedessä nappailemassa herkkuja.
Hannan luona me syötiin jäätelöä sekä koirat leikkivät keskenään. Kaikki röhnöttivät loppujen lopuksi sohvalla mikä oli tuttu "pentusohva". Cocossa ja Taikassa ei juurikaan ole eroja. Coco aavistuksen korkeampi ja ehkä rotevampi. Punnittiin sitten Jarno-kasvattajan johdolla kaikki koirat. Lumo painoi hienot 16.1 kg :) Taika 19.6 sekä meidän turilainen 20.6. Coco on kokoonsa nähden sopivassa kunnossa sekä turkkia on tullut hienosti :)

 Kumpi on kumpi? Coco (kopio) ja Taika (alkuperänen)
 Edustusjoukko kokoontuu :D
 ...ja vielä toisen kerran.
 Takain tyylinäyte
 Coco ihmettelee :)
 "rantavahti Lumo"
 Lintu ja poikaset :)
 Lumpparilla on asiaa :)
 Vesipelastajat Coco ja Taika sekä rantavahti Lumo
 Lumo ja Coco


 Yks kuja ja kaks reipasta :)
Taika :)

2 kommenttia:

  1. Hauska lenkki oli, kiitosta seurasta :) Kyllä se Cocokin alkaa lintua ottaa kun tulee tutummaksi ja sisko ja äiti toimivat "kilpailijoina" - kateuskortti meinaan monasti koirilla toimii! Ei kun lisää vain treenejä niin kyllä se siitä!

    VastaaPoista
  2. Jep! Eikötän jollai tavalla myös noi Cocon juoksut sekota päätä :)

    VastaaPoista