keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Aurinkoo, mutta sisäisesti myrskypilviä

Niinkun otsikko jo kertoo, tulee taas negatiivinen postaus. Tää kevät on ollu äärettömän rankka ja nyt on asiat ihan mullinmallin niin monelta osalta että välillä tuntuu ettei vaan jaksa. Vappu ei tunnu vapulta vasn yhtenä tylsänä viikonpäivältä.... Rankkaa tästä on tehnyt omat henkilökohtaset asiat + kaikki p**** mitä koko ajan tuntuu tulevan lisää.
Mietinnässä on vielä mennäänkö la näyttelyyn.... Ei kiinnosta sitten yhtään ja tuntuu vähän siltä että Cocon näyttelyt on Tre kv:n jälkeen näytelty!
Coco onneks voi hyvin ja on reipas ja vauhdikas.
Toivottavasti tää tästä, mutta just nyt ei jaksa mitään ylimäärästä miltään taholta. Moni varmaan ymmärtää, mutta te jotka yritätte ärsyttää niin jättäkää väliin!

3 kommenttia:

  1. Ilmanmuuta tulette pitämään hauskaa huomenna! Antaa ihmisten tapella, ei saa vaikuttaa sinun & Cocon iloiseen yhdessätekemiseen :) Toivottavasti nähdään huomenna kehän laidalla!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Tsempeistä :)! Juu ollaan tulossa huomenna ja ei mun elämään vaikuta muitten ihmisten mielipiteet, mutta sittenkun ruvetaa vääristään asioita niin sit palaa hermot, ja jos Coco ei kaikkia miellytä älkää antako se häiritä vaa pitäkää päät kiinni ne joill ei muuta elämää ;) Keep calm and stay normal...

    VastaaPoista