sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä

Pääsiäinen alkaa (VIHDOIN) oleen lopullaan ja taas ollaan lähempänä kesää. Kohta alkaa kesäloma eikä tarvi stressata mistään, näyttelykärpäsen purema vaan keventää otettaan koko ajan, eli kiinnostusta ei juurikaan ole! Tampere kv:ssakin kierin kehän ympäri, kun ei kiinnosta nyt ollenkaan!
Pääsiäinen vietettiin Riihimäellä hyvin syöden, nukkuen pitkään, hyppien trampalla ja kaikkea muuta kivaa, kuten Idan kanssa Hesan reissu.
Onneks en ilmonnu mihinkään näyttelyyn koska olis varmaan jääny menemättä, tiiän kyl ettei Coco oo parhaimmillaan kehässä, mutta mitä vaan se tekee ruoan eteen. Ja nyt oon kuullu myös vaikka minkälaisia kommentteja Cocosta, mutta muistakaa ettei kellään oo ylimielisesti varaa kehua! Seuraavan kerran kun nään muutamaa tolleridtia taidampa itekin mennä heittään muutsman "kivan ja kannustavan" kommentin! Ei voi muutakun nauraa!!

 Mutta muuten hyvä pääsiäinen...<3

2 kommenttia:

  1. Coco on aivan ihana pakkaus, älä Venla välitä noiden muutamien "asiantuntevista" kommenteista! Sulla on terve ja mahtava koira, niin ulkoisesti kun sisäisesti <3

    VastaaPoista