torstai 27. helmikuuta 2014

Uimareissu Leevin kanssa

Eilen roiskui vesi ja koirat ui Nokian koirauimalassa. Coco ensikertalaisena alussa jännitti veteen meno ramppia, mutta uteliaisuus oli niin korkea että nopeesti se sinne pomppas, varsinkin damin perässä. Edes Cocon pallo ei kiinnostanut vaan dami, ja vielä Leevin dami! Coco luovutti damin vapaaehtosesti aina Leeville sillä se on sellanen nöyrä napero. Tälläsissä tilanteissa sitä toivois omistavansa toisenkin koiran, jotta Cocolle sais kaverin ja "vastustajan", että se oppis pitään puoliaan. Coco osaa kyllä olla tosi narttu, eli murisee/ komentaa uroksia jos ne tulee "liian lähelle" .
Uudestaan mennään ehdottomasti sillä Coco tykkäs ja oli kyllä niin väsyny raato <3 uintia kyllä suosittelen tuolla! Cocolla oli ensikertalaisena liivit, mutta uittaja sano et Cocolla on hieno uima-asento ja tyyli sekä homma hallussa. Coco tosin on uintia treenannu Hannalla oloajasta asti, sillä sielä oli pikkunen "uima-allas" ja Cocon mielestä suihkulähde oli mahtava! Sinne se kuulemma kerran oli menny ja uinu tyytyväisenä :D Sen jälkeen se on aina sielä missä vettäkin on!
Meillä on nyt herännyt iso kiinnostus lähtee Valko-Venäjälle näyttelyyn, mutta se on vielä haaveena :)  Cocon sisaruksista Wilkku ja Lumo kantaa By Mva-titteliä nimen edessä, joten eiköhän me samaan tulokseen tähdätä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti