perjantai 26. lokakuuta 2012

Cocon elämään uusi asia: LUMI! :)

Aamulla kello herätti tuttuun tapaan 6:45. Lähin laittamaan hiuksia ja sen jälkeen menin hakeen omasta huoneesta sukkia. Sitten kauhuks katoin ikkunasta ulos ja kas kummaa maa oli ihan valkoinen! Juoksin kertomaan äitille ja mun pikku veljelle, että lunta oli satanut. Muutaman valituksen jälkeen, pikku veljenikin nousi ylös ja lähti itse syömään aamu palaa. Mää päästin Cocon ulos, mutta eihän se uskaltanut sinne mennä, vaan jäi kummastelemaan lunta ulkona olevalla pihamatolla.

Mulla jolla on aina kiire kouluun nii joudun meneen Cocon kanssa ulos. Lähdin paljain varpain koska en jaksanu ettiä kenkiä. Hain kamerankin ja sain muutaman kuvan, mutta eihän siinä pimeydessä mitään nähny! :)

Coco veti sellaset hepulit, että huhhuh! Naurettiin sille sen vahdille ihan päät punasina. Onhan se aika hullu.

Lähin sitten kouluun pyörällä (Jopolla), mutta en ite onneks kaatunu vaa Sara :D Onnee! No, se kostautu mulle sitten kun tultiin koulusta klo 14 :) Kumpaakaan ei sattunu, mutta naurukohtaukset siitä sitten seuras! :) Mää kaaduin ojaan ja Sara bussiasemalla olevalle suojatielle.

No, ei sitten näistä enempää! :) Kotona äiti kerto, että Coco oli kahen minutin välein halunnu ulos! :) Ulkona se oli raahaillu palloja ja juossu ku hullu :)

Tässä muutama onnistuneempi otos tältä päivältä :D Kauhein ilme ikinä!!! xD

(alla) Enks mää ooki söpö?! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti