torstai 25. lokakuuta 2012

Yhdessä tekemisen riemua

Tähän alkuun haluan kiitää blogini lukijoita! KIITOS sekä multa, että Cocolta! :) <3 Katsoja määriä on jo reilusti yli 500!!! :) Kiitos tästä!

Jaahas, nyt olis taas näyttelyt tiedossa Lahdessa. Jännitää taas vähä, mut luotan jo niin paljon Cocoon että tiedän sen jo menevän ihan hyvin! Itse jännitän aina ihan turhaan, mutta pieni jännitys on aina sallittua! :)

Ollaan nyt parina iltana otettu parit näyttelyreenit ja kyllä sen huomaa, että aina se vaan kehittyy ja seisomis aika on jo lähelle 5-6minuuttia. ravikin on jo kohta niin reipasta että kauhulla ootan junnukehiä, kun toi päätää päräyttää sellaset vauhdit päälle että! Kotona ollaan saatu paljon kehuja ohi kulkevilta ihmisiltä. Kiitos myös niistäkin! :) On tää nii ihanaa, liikunnallista ja aktivoivaa sekä koiralle, että ihmiselle!

Itse en olis 6kk sitten uskonut ikinä opettavani tolleria. Ihan äly mageeta ja liikunnallinen harrastus tää koiraharrastus, ja tosi aktivoivaa, mut sitovaa. Jos jostain oikeesti tykkää siitä on pidettävä kiinni ala ja ylämäet. Olen meinannut monta kertaa itsekin heittää hanskat tiskiin ja päättänyt olla kouluttamatta, mutta jos johonkin kiintyy ja tykkää siitä mitä tekee niin miks sitten lopettais siihen että kerran ei meniskään hyvin? Suosittelen tätä niin kaikille jotka vähänkään harkitsee asiaa! Ei kannata epäröidä "hampailla ja käsillä" kiinni unelmista, ME EI LUOVUTETA!

Itse oon tosi nirso kokeileen kaikkee uutta, mutta kerran jos päätän jotain se pitää ja pitkään! Tästä en koskaan päästä irti! ratsastuksiakin vähensin tän koiraharrastuksen takia, mutta en turhaan!

Tässä on lista niistä asioista mikä koiraharrastuksessa on kivointa/ mukavaa:'
-Koirien kanssa tekeminen
-Saat tehä mitä ite haluat
-Aktivoivaa
- Urheilullista
-Parasta
-Kivaa
-Sitovaa
-Jännitäävää

Lyhyesti kuvailtuna koiraharrastus on: Parasta mitä ikinä voi eläimen kanssa tehdä ja harrastaa. Saar samalla liikuntaa ja ulkona ulemista. saat toteuttaa itteess ja päätää mitä treenataan, tehdä koiran kanssa vaikka kuper keikkoja jos niin haluaa :)

-Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti