sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Coco: ÖHÖM?!

Ei oo todellista, eilen saatii viikon naurut naurettua!

Katottii iltapäivällä iskän kans telkkaria, sillä aikaa kun Coco touhasteli omiaan ulkona. Yhtäkkiä alettiin kuunteleen koiran haukuntaa. Oltiin ihan rauhassa ja kuunneltii sitä muutama minuutti. Aateltiin ensiks et jostain kauempaa kuuluu isomman koiran möreetä haukuntaa. No, päätettiin siitä sitten mennä kattoon, et mitä ulkona tapahtuu. Siinä kauhuks sitten huomattiin, että Cocohan siellä oikeen ulvo kuono pystyssä. Kauhee haukkuminen mikä ei loppunu millää. Hain jo kamerankin, että sain kuvata Cocoo, mut sitten viisaana ihmisenä menin ulos ja sieltähän se juoksi mun luokse. Ensin luulin, et Coco pelkää tuolilla olevaa mattoa, mutta jälkeen päin kuulin että Coco oli haukkunut naapureita, kun ne oli haravoinut.

Tällänen vahtikoira meillä näköjään on :) Coco ei oo ikinä ennen haukkunu, paitsi jos ollaan tehty temppuja ja sille sanoo ääni niin sillon tottakai. :)

Ja tänään se oli kaivamassa kuoppaa ulkona ja siinä samalla sen piti haukkua ulkona pomppiville pikku linnuille :) Ja kaikenlisäks se sen ääni on nolo! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti