sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Orivesi KR ja Idan mökillä oloa :)

Perjantaina lähdettiin Idan mökille illalla. Kauhee määrä tavaraa mukana :) Odotukset korkealla lauantaita ajatellen.
Coco, pomppas autosta ja saman tien oli järvessä. Ui varmaan kymmenen kertaa damin perässä ja aina se palautu rantaan. Lisäksi Coco haki keppejä ja muita vesileluja. Aina häntä heiluen ja kova tuhina päällä :)

Lauantai aamuna herättiin noin 7 aikaan. Harjasin Cocoa ja pakkasin tavarat. Nella lähti mukaan.
Näyttelypaikalla etittiin ensin kehä 4 missä Nella esiintyi. Tuomarina tiukka Mared Kärdi jonka mukana oli harjottelia. Kehä oli 2 ja puol tuntia myöhässä hitaan ja tarkan tuomaroinnin takia. Muutama eri ja ihan muutaman vaivasen sa;n  anto.
Nellaa ei kiinnostanut oikeen esiintyminen ja laukkasi, pomppi  ja vaikee. Tulos oli h, mutta Nella on tosi rimpula vaikka onkin ranskanlinjanen narttu!

Nellan kehän jälkeen siirryttiin 10 kehään eli meidän kehä. Tolloja oli 11 joista 5 oli narttuja. Uroksia oli loput. 1 junnu, 2 nuorta, 1 avo ja 2 valioo oli ilmottu (Ramon ja Reetu) Ramon ei tullut paikalle. Nartuissa oli 4 junnunarttua (3+ Coco) sekä yksi veteraani (Elli) joka on Cocon isotäti. Kaunis narttu onkin.
Taikakettuja (magicfoxeja), oli edustamassa Coco ja Wilkku.

Wilkku kisasi nuorissa ja sai Erin ja Sa,n sekä voitti luokan. PU-kisassa Wilkku sai tuloksen pu3 sekä 8 serti. Hienoa! :)

Junnunarttukehää ennen tutisin ja aattelin etei kehässä olemisesta tule mitään kun Coco vaan kuorsas kevyt häkissä ja laikotteli. Kehään mennessä me oltiin numerolla 818 eli ensimmäisiä junnunarttuja. Coco oli ensimmäisenä arvostelussa ja sai Erin. Loputkin junnunartut (4kpl) sai erin.

Kilpailuluokassa Raili (myrock`s x-max angel) oli 4, kolmantena oli joku ihan outo (mulle). Yhtäkkiä huomasin meidän kisaavan Mäkiharjun yhtä koiraa vastaan. Coco vei voiton ja sai Sa;n niinkuin myös toiseksi tullut ja kolmas. Kauhukseni huomasin myös, että on enää yksi narttu (vetsku). Tiesin meidän saavan sertin!

Parasnarttu kehässä Coco ravasi kuin unelma samoin kun oli koko päivän mennyt sellasella askelpituudella ja liikkeellä että huhhuh! Elli vei voiton ja Coco siis pn2 sekä eka serti :) Loput sijoittuivat junnukehän mukaisesti :) Mäkiharjun koira sai vara sertin :)
Kasvattaja sai kyllä olla ylpeä kasvattiensa menestyksestä! :) Lisäksi viikonlopun kruunasi Tuurin tulokset, joissa Taika (äiti) oli ROP ja Lumo-sisko PN 2 kera Sertin :)! Tuomarina Harto Stockmari.

Coco poseeraa palkintojensa kanssa :)
 Junnunartut (ei järjestyksessä)
 Poseerauksia ekan Sa,n jälkeen
 Ykköspaikalla :)
 Sertin kans poseerauksia :)
 ILME :D
 Junnunartut
 Otettu omistaja :) Juk 1
 Cocon poseeraus :)
 Junnuilua :)


2 kommenttia:

  1. Aivan huipputulokset! Onnea kovasti vielä tätäkin kautta! On se Coco vaan kaunistunut iän myötä, entistä enemmän äitinsä näkoinen <3 Siitä se lähtee, eka serti plakkarissa ja monet muut odottamassa :)

    VastaaPoista
  2. Taika nro 2! :) On se kyllä luonteeltaankin ihan Taika :) Kiitos hanna tuosta ihanasta pienestä ihanuudesta :) <3 Kiitos, ja onnea myös teillekkin! Coco kyllä osas antaa parhaan synttärilahjan mitä koiravauva voi vaan antaa :) <3

    VastaaPoista