lauantai 1. kesäkuuta 2013

WUHUU! Mokkerikausi suoritettu keskiarvolla 7.5! Oon kyllä tosi helpottunu et nyt vihdoin pääsi lomalle ja viettään enemmän kavereitten ja Cocon kans aikaa :)

Tänään koulun jälkeen lähdin Saran ja parin muun kaverin kanssa Tampereen Keskustorille kattoon YLE x POP:showta. Ihmisiä yli 6000 ja oltiin toisessa rivissä. Siellä oli järjettömästi väkeä ja KUUMA! Tuli vähän rusketuttua, mutta se on vaa plussaa :D Katottiin Isac Elliot ja lähettiin sen jälkeen shoppaileen. Meinattiin pyörtyä sillä se ihmis määrä rupes ahdistamaan ja siellä oli ihmisiä jotka änki sinne väkisin vaikka tilaa ei ollut. Muutamaan sanaharkkaan Saran kanssa jouduttiin, mutta oltiin päättäväisiä ja mentiin ikään kuin porukan jatkeena.

Illalla treenattiin Cocon kans leikkimielisesti näyttelyjuttuja. Otin Cocon vinkupallon ja leikin sen kanssa. Oi sitä intoa, mikä siinä oli 8 vapaapäivän jälkeen! Ravi oli jotain niin upeaa, että ei ennen ole tolta nähty! :) GO Coco! <3

Nyt käydään paljon uimassa ja viikonlopuks (ens) mennään Orivedelle Idan mökille, Nellan ja Nupun kanssa. Lauantaina elikkäs 8.6 sitten Orivesi KR, missä tuomarina Pekka Teini :) Tolloja on tulossa 11! Kerrankin vähän,  sillä halli on pieni ja kehät sen myötä varmasti ahtaat! Mun salainen toive on ettei muita junnunarttuja olis! :D Olis tosi kiva välillä!

Huomenna mennään Cocon kans uimaan mun nimppareitten kunniaks :) Viikon päästä sunnuntaina juhlitaan sitten mun 14-vee synttäreitä varmaan mökinmaisemissa mummun ja papan kans :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti