maanantai 24. kesäkuuta 2013

Lomailua

Cocon loma se jatkuu vielä muutaman viikon kunnes taas päästään Riihimäelle Ida sekä koirien luokse. Riksun reissut on aina tosi hauskoja, vaikka ei esim näyttelyissä tulosta tulisikaan. Koirat viihtyy yhdessä, vaikka Nella vähän komenteleekin nuorisoa, mutta hyvä niin!
Coco on nukkunu paljon ja löhöilee mielellään ulkona sekä nukkuu tosi pitkään aamullakin. Helposti 11-12 , mutta aikasemmin on nukkunu noin 9.

Nyppäsin Cocolta tänään taas punkin pois, joka oli tarrautunut sen oikeen kylkeen. Punkkiainetta ostettiin tänään, muta huomenna laitetaan sillä Taika-äiti sekä Lumo-sisko & kasvattaja tulee käymään kylässä ja käydään uimassa, mikä on sitten pariksi päiväksi kielletty lääkkeen tehoovuuden takia.  Rasittavia noi punkit!! Täällä siis keskellä ei mitään missä me asutaan ei koskaan ole oikein punkkeja ollut, mutta nyt on... Inhottavaa tosiaan!

Juoksut ei ole vieläkään aiheutanut mitään outoa käyttäytymistä, mikä varmaan johtuu kuumudesta. Coco on muutenkin suht rauhallinen, mutta kuumuus selvästi vie siltä voimia entistä enemmän.
Eilen me grillailtiin pihalla. Oliin kaikki syömässä kunnes mää lähin viemään lautasta keittiöön. Otin Cocon ruokakupin ja otin Cocon laatkosta vähän nappuloita sekä jääkaapista jauhelihaa. Laitoin ruuat kuppiin. Coco odotteli ruokaansa kuola valuen suupielissä :D No, annoin sille ruoan. Pyysin sitä istuun ja odottaan, etä annan luvan syödä. "Saa syödä" oli käsky ja Coco ampaisi ruoan kimppuun. Nappilat se ikään kuin imuroi suuhunsa ja otti jauheliha köntin suuhunsa ja lähti juokseen pihalle, sinne mistä saa "parempaa" ruokaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti