tiistai 4. kesäkuuta 2013

4 kerta tokokurssia

On toi toko vaan hassu ja hauska laji. Jos aikoo kisata koiran tulee osata kaikki ihan 10plusplus arvosesti saatikaan että ite osaa toimia liikkurin ohjeiden mukaan. Tosi "vaativia" liikkeitä myös itellekkin pelkästään noi alonliikkeet. Ite pitää osata tehä kaikki tehoilla 110 ettei vaan ohjaajalle tuu virheitä mitkä kokeessa tiputtais pisteitä.

Tokoa siis jatkui eilen. Oli toooooooooooooooosi kuuma. Ennen tokoon lähtöä katoin mittaria ja varjossa oli 28`c.!!! Sekä koiralla, että mulla oli ihan järkyttävän kuuma. Mä pakkasin Cocolle froteeloimenmukaan, kastelin sen ja laitoin sen kylmäkallejen sekaan kylmälaukkuun.

Coco toimi todella todella tehokkaasti. Kaikki muut laiskotteli ja olis ollu jo 5min jälkeen valmiita lähteen kotiin paitsi pieni ja reipas Coco. Sai kyllä olla tosi ylpeä! Harjoteltiin liikkestä maahanmenoa ja voi sitä vauhtia millä toi tämähti maahan. Kauhee kopsashdus aina kuulu! Lisäks treenattiin kaikkea mitä ollaan ennenkin tehty. 2vk ja näyttökoe ja kurssinpäättäminen. Tässä ihan 2vk:n sisällä on Cocolle tullu sellanen oppimispyrähdys ja on ollu tosi innokas esim, lenkeillä seuraan vaikka sais viilettää ihan ilman mitään. Cocon loma tais tehä todellakin enemmän kun hyvää!

Kokeiltiin myös viellä tänään aamulenkillä kaikkea pientä. Coco oli ihan intoa täynnä, vaikka olikin KUUMA!

Loppu viikon Coco saa lomailla ja lauantaina kylläkin mennään näytelmiin Orivedelle. Montakohan/ ketä narttuja tulossa? Uroksia teidän varmaksi 3kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti