keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

 Viime joulusta rupesimme etsimään tolleri pentua. Löydettiin netistä sopiva kasvattaja jota käytiin katsomassa! Sitten se kiduttava 3kk alkoi! Ensin ultrassa näytti olevan 5kpl pentuja, mutta röntkenissä oli 9! Coco syntyi 21.2.2012. Siitä asti näin kuvista vain sen yhden naaman, jonka tiesin heti olevan se "oikea" koira meille :) Oltiin katsomassa Cocoa ensimmäisen kerran 3½ viikkoisena. Silloin nämä kaikki kymmenen pentua oli todella pieniä :D

Käytiin kattomassa Cocoa kolme kertaa ennen luovutusta. Haimme sen 21.4.2012. Heti kotiin päästyämme Coco yritti syödä oman peilikuvansa. Illalla oli jo niin kotiutunut, että olisi voinut luulla sen olleen olevan meillä jo kauemminkin!.

Nykyään Coco on jo 4kk. Korkeutta oli viime viikolla mukavat 34cm! Painoa on vasta 8kg, mutta eiköhän sekin pian ala nousta :)

Pentutapaamisessa oltiin 9.6. Kaikki Cocon sisarukset ja äiti oli paikalla :) Vauhtia riitti moneksi tunniks. Seuraavana päivänä Coco nukkui monta tuntia ja oli todella rauhallinen.

Cocon mielestä meillä on mukavat naapurit. Toisessa naapurissa voi uida ja toisessa taas voi kaivaa hiekkalaatikkoa. meidän piha aidattiin tiistaina, ettei Coco enää karkaa naapuriin :)


2 kommenttia: