torstai 21. kesäkuuta 2012

Eilen oli viimeinen koirakoulu. Päätin, että Coco saa jäädä nyt kesälomalle ja katsotaan sitten syksyllä jatkuuko yhteinen harrastus koulu vai tokomuodossa?

Tulosta ollaan saatu paljon aikaan, vaikka aikaa onkin ollut vain rajoitetusti :) Coco osaa mm, tulla sivulle, odottaa, seistä ja istua paikallaan ja ottaa kontaktin, mutta sen pitämistä pitää viellä harjoitella.
menimme myös seuraamista ja sen jälkeen piti jäädä seisomaan omalle paikalle ja mennä koiran eteen seisomaan. Sanoin Cocolle "seiso" ja pikku neiti seisoi näyttelyasennossa! Etujalat rinta rinnan ja takajalat vähän erikohdilla :) Tämä toistui kolme kertaa, ja joka kerta Coco seisoi upeasti!

Itse olen opettanut Cocolle sormimerkit, mutta osaa se käskystä esim hypätä ja mennä istumaan ja joskus tehdä pupun :)


Tänään meidän yllätykseksemme yhtäkkiä naapurin kaksi 6-vuotiasta tyttö rupesi huutaman, että Coco on täällä! Meidän piha on aidattu, mutta jostain Coco oli karannut toiseen pihaan. Lähdin hakemaan sitä ja vein sen sisälle. Jäimme äitin kanssa etsimään kohtaa mistä Coco olisi voinut karata. Se jäi kyllä viellä arvoitukseksi, mutta huomenna lähdetään juhannuksen viettoon taas mummulaan. Coco saa siellä purkaa energiaansa ja juosta niin paljon, kuin vain sen pienet jalat jaksaa :) No ei ne kyllä pienet ole, sillä pituutta niissä on enemmistö koko koirasta :)


Hyvää juhannusta kaikille blogin lukijoille <3 :) Toivottaa Coco ja Venla :)   














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti