keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hyvinkää KR, Ylivieska KV & Pori KV

Mun, Cocon, Idan, Nellan ja Nupun yhteiset näyttelyreissut alkaa lähestyä. Kaikki kolmena peräkkäisenä viikonloppuna ja matkailua niin junalla, autolla kun kävellen. Jännittää tosi paljon miten meillä esim menee viikonloppuna näyttelyt Hyvinkäällä kun Cocolla on tänää 3vk täynnä juoksujen alusta. Hienosti lenkeillä on osattu poikien ohi mennä eikä juurikaan vikinää oo ollu, vaikka tosin viime viikolla pari kertaa vähän vikistiin.

Coco lopetti lomansa päivää aijemmin kun oltiin suunniteltu eli tänään. Huomiseen asti olis ollu lomaa, mut se siitä haaveesta. Hyvän ja yli kuukauden loman pikkunen on viettänyt. Energiaa täynnä ja valmiina lähteen näyttelyihin. Tulee varmasti tosi kivoja ja opettavia reissuja.

Hyvinkäältä eikä Porista odoteta mitään tulosta. Ylivieskassa Coco on yksin todennäkösesti junnuissa ja jos nyt saatais Ruskovaaralta se Eri! Se vähintää kaikki muu on sitten täyttä plussaa. Ylivieskassa on vaan 6 sillä tiedän yhden joka ei tule. Numerot tuli ja meidän numero oliko 1950 ja viimesen nartun numero on 52. Uroksiakin siis on vaan kolme eli nyt ei voi valittaa 12 junnunartusta! Hyvinkäällä voi sitten sen verran jopa ollakkin! 18 koiran joukussa pärjääminen ei oo Cocon juttu. Me pärjätään pienemmissä määrin :)

Tuloksia päivittelen ensisijaisesti Facebookiin, sillä sinne pääsee kännykälläkin. Heti kun koneelle pääsen kirjottelen arvostelut ja tulokset myös tänne :)!

2 kommenttia:

  1. Hyvä tai oikeestaan huono näyttelypäivä Hyvinkäällä. Coco sai Erin niinkuin myös Lumo-sisko. 3\5 sai erin ja 2\5 eh:n. Kilpailuluokassa Coco laitettiin ekaks mutta just viime hetkellä toiseks. Kyllä siinä ärräpäät lenteli! Kukaan tolleri 18 ei saanu sa:ta eli roppia ei valittu. Coco sijottui erillä 2, Lumo 3 ja Taika äiti sai ainoona valiona nartuissa Eh:n, mitä ei oo saanu 3 vuoteen! Coco siis paras Magicfox's, mut ei kyl oltu tyytyväisiä :p

    VastaaPoista
  2. Hyvä tai oikeestaan huono näyttelypäivä Hyvinkäällä. Coco sai Erin niinkuin myös Lumo-sisko. 3\5 sai erin ja 2\5 eh:n. Kilpailuluokassa Coco laitettiin ekaks mutta just viime hetkellä toiseks. Kyllä siinä ärräpäät lenteli! Kukaan tolleri 18 ei saanu sa:ta eli roppia ei valittu. Coco sijottui erillä 2, Lumo 3 ja Taika äiti sai ainoona valiona nartuissa Eh:n, mitä ei oo saanu 3 vuoteen! Coco siis paras Magicfox's, mut ei kyl oltu tyytyväisiä :p

    VastaaPoista