perjantai 22. maaliskuuta 2013

Coco 13kk ja Barffausta

 Coco Doodle uudessa talvitakissa ja uus hieno vinkupallo suussa :) 13kk "vanha"kin saa viellä leikkiä ja käyttäytyä niinkun pikku pentu; Coco toteaa :D
 Leluvalikoima :D
Vauhtiveikko <3


Enään reipas viikko Ruoveden näyttelyyn. Cocon ilmottautumisessa oli pikkasen ongelmia, mutta nyt kaikki on kunnossa, toivottavasti! Saatiin postissa kyllä Cocon, Lumo siskon ja Taika äidinkin numerot, mutta tätä kautta välitetään numerot paikan päälle! :)

Eipä uskois, että siitä on jo 13kk kun Coco ja muut 9 pientä punaista vauvaa synty tähän maailmaan <3 Se 2kk:n odottaminen oli kauheeta, mutta parasta oli kun pääsi kattoon niitä jo ennen kotiin pääsyä. Naurattaa aina se kun Coco tuli meille ja hyppäs eteisen peiliä päin :D Se aatteli et täällä on jotain muitakin, jes :) Eikä kulunut kun kaks sekuntia kun se oli jo keittiössä kyttäämässä :D Illalla maistu jo ruoka normaalisti, vaikka sillä olikin kiva sotkee.

En kyllä vaihatsi sekuntiakaan ton riiviön kanssa <3 On se van niin ihana... <3 Ei kyllä tuu olemaan mun viimenen tolleri, on niin paras rotu! :)

Me alotettiin myös vähän barffausta. Coco syö muchin bar kana-ja lihateriaa, sekä vaihdettiin nappulatkin Golden Eagleen. Turkki kiiltää kun mikä! Toivotaan, et Coco alkais nyt kasvattaan sitä turkkia, kun on sen verran hyvät ruuat :D

Aurinkoista viikonloppua!! :)


6 kommenttia:

 1. Miten toteutat tuon nappulat ja soseet?

  VastaaPoista
 2. Coco saa aamulla nappulaa ja illalla barffia :) Nappuloitten kanssa se saa jauhelihaa tai muuta vastaavaa :) Nappuloidenkin kans se saa välillä barffia :)

  VastaaPoista
 3. Sana Barf tulee sanoista Bones and raw food eli luita ja raakaa ruokaa tai Biologically Appropriate Raw Food eli Biologisesti oikeaoppista raakaruokaa joissa pääpaino lihaisissa luissa. Saako Coco luita? Jos saa niin nappuloilla ja luilla on 12 tunnin väli koska voi aiheuttaa suolitukoksen jne. Toisaalta pelkän lihan antaminen taas aiheuttaa kalsium-fosfori tasapainon heittämistä.

  VastaaPoista
 4. Meille on suositeltu tollee ruokkimista, mut pitää sit taas kattoo toi ruoka uusiks :D

  VastaaPoista