maanantai 25. maaliskuuta 2013

COCO, Coco, coco...

Välillä saa nauraa ihan pää punasena Cocolle :D Se jaksaa aina keksiä kaikenlaista, vaikka osa sen "kolttosista" onkin vähän harkitsemattomia, kuten keittiön pöydälle hyppääminen tuolin kautta ja pehmolelujen vienti vesikippoon!

Meidän piha on aidattu hasusti. ympäri menee 120cm korkea aita ja naapuritalon ja meidän talon välisellä sivulla on 80cm korkea aita. Aidan takana on tiheä pusikko.
Lunta on tänä talvena satanut niin paljon että aidan edestä on pitänyt lapioida lunta pois, jottei Coco hyppää siitä. Viime kesänä neiti meni mallikkaasti 80cm korkean aidan ylitse, vaikka kerran jäikin tassusta kiinni. Sen jälkeen ei enää uskallettu kokeilla.

Tänään mulla oli kyllä ihan kauhee päivä! Aamulla pakkasin koululakkua. Lähin bussipysäkille ihan normaalisti. Ekalla matikan tunnilla äiti soitti. Sano, et ruotsin kirjas jäi kotii. No, ei siinä viellä mitää. Hissan tunnilla piti piirtää jotai aiheeseen liittyviä kuvia ja mitä mä piirsin, väärän aukeeman juttuja :D Liiksassa meijän piti kävellä sellaseen liikuntahalliin jonne oli koululta joku 2-3km ja tietenkin mulla oli converssit jalassa ja nehä kastu iha kokonaa :D

Kotii päästyä sitten kysyin äitiltä et missäs Coco on? Äiti sano et ulkona. Menin huutelee sitä ja kauhukseni sit huomasin, että Coco juoksee aidan vierustaa toisella puolella! Se oli hypänny aidan yli ja siellä naapurissa käyny moikkaamassa. Tuli kyllä aika nolona sisälle, kun tiesi, ettei sitä olis saanu tehä :) Kesällä korotetaan aitaa. Oli kyllä pikkanen virhe laittaa siihen sitä pientä aitaa :(

Eiköhän se kevät pikku hiljaa sieltä ala tulla ja päästään aidotushommin uudestaan, jes! :)

Muksaa loppu viikkoa :) Me Cocon kanssa mennään huomenna moikkaamaan Lumo-siskoa ja Taika-äitiä :) Viikon päästä onkin sitten Ruovesi :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti