sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tuleva agility, flyball, tokolupaus?

Tähän alkuun täytyykin heti kyselä, et tietääkö kukaan mitään hyvää flyball/ agilityopee? Mielellän yksityinen tai joku ryhmä mileuiten Kangasalla tai lähellä Tampere Kangasala rajaa? Meillä olis nyt tavotteena mennä jollekki kurssille, mut kyyditysten takia ei pitlälle voi lähtee :(

Eilen kokeiltiin illalla Cocon kanssa flybalia ekan kerran! Voi sitä riemua mikä siitä synty. Alussa heittelin Cocolle palloo ja vaadin sen tuomaan sen takasin. Käteen osautettiin palauttaa, herkkupalkkioo ja rapsuuksia vastaan :) Kun nouto alku sojuun otettiin maahan neljä jääkiekko mailaa. Sanoin aina: este kun Cocon piti juosta niiden yli. Pallon se aina palautti mulle!

Kun homma alkosujuun heitin pallon ensin. Coco odotti mailojen toisessa päässä kunnes sai luvan. Se pomppi kun kettu juostessaan :D TYKKÄS ihan kauheesti lajista :) Kesällä ostetaan meille pallokone nii päästää kunnolla treenaa :) Agilityesteetkin on tarkotuksena ostaa, mut vasta kesällä :)

Tokoakin Coco on alkanu sietään. Eilen kokeiltiin sitäkin ja neiti oli kun unelma, kerrankin :D Paikallo odottaminen onnistuu hienosti nykyään ja kaikki mu :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti