sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kouvola rn

Niin se näyttelyvuosi 2014 käynnistyi Kouvolan ryhmänäyttelyssä! Aamulla tosin herätys 6 ja 8 matkaan. Tollereita oli ilmottu 24, joista kaksi oli urospentuja. Tuomarina toimi Tarja Hovila. Kehä alkoi 12:30, eka pennut, sitten 3 junnu-urosta, 3-nuo-urosta sekä 1 avo-uros. Jako uroksissa oli h-eri sekä Kodalle (Zaraja Remington) urosten ainoa Sa! Serti ja Pu1 sija napsahti Kodalle, Onnea Virpi!! :)
Narttuja oli sitten muutama enemmän, junnuja 2, nuoria 2, avoja 6, 1 käyttö, 1,valio ja 1 veteraani. Junnuissa eikä Nuorissa jaettu sa:ta, mutta eriä kyllä! Avoimissa oli Cocon lisäksi Peppi joka oli samana vuonna syntynyt eli -12, lisäksi Middle Island's Balzhy Balefire kuului myös tähän samaan 2-vuotis kaartiin :) 1 neljä vuotta vanhempi, 1 viisi vuotta vanhempi ja 1 vuoden vanhempi oli meitä vastassa. Voco ja Peppi oli ainoot erin saaneet, lopuille Eh! Peppi vei luokkavoiton ansaitusti Sa:lla sekä Coco toisena myös Sa:lla! Lopuille nartuille jako oli eh-eri, sekä valio- ja veteraaniluokkalaisille myös Sa:t.
Pn kehässä meitä oli vaan 4, ensimmäinen (pn1) Kitimat Nicola, toinen Kitimat Monday Morning (Onnee Mirja!), kolmantena Peppi joka sai 3 ja viimeisen Sertinsä suomesta ( Onnee Hanna ja Katri) ! Coco pn4 VaraSertillä kruunattuna! <3 En ihan uskonut tollasta menestystä avoluokasta, mutta ylpee ja tyytyväinn pikkulikkaan oon!
Rop oli Kitimat Nicola ja Vsp Zaraja Remington (onnee!! :) )

Huomenna sitten lonkkakuviin, päivittelen Suoraan Tulospalveluun alustavat tulokset! :) Nyt kaikki peukutpystyyn, että kaikki olis kohdillaa :)! Hyvillä mielin ainakin näyttelyreissun perusteella  voin lähtee Teneriffalle :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti