sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hyvinkää KR 13-14.7

Ensimmäinen näyttely kolmesta takana. Coco pääs lomansa jälkee pyörähtää kehässä. Ei oikeen ollu vauhtia ja liikkeet meni laukaks. Hellettä oli molempina päivinä eikä tuulta juuri ollenkaan, varjopaikat tottakai varattuna eli aurinkoon!

Tollereita oli ilmottuna 18 eikä kaikki ollu ees paikalla. Oliskoha ollu 13 paikalla kaikenkaikkiaa. Junnunarttujakin oli vaan 5, joista tuttuja oli Coco ja Lumo.

Lumo meni toisena kehää ja sai sileän erin. Liikkui hienosti, kun taas me päästiin kehään niin meno muuttu täysin. Cocon asenne oli: Hei, ei näi kovaa! Hienosti jakso seistä pakoillaa ja eri saatiin myös. 3/5 sai erin ja 2 eh:n. Tuomari oli serbialainen Anna Brankovic joka ei sa:ta helpolla antanu. Ykskään uros ei sa:ta saanut.

Kisaluokassa meijät laitettiin ekaks, tuomari juoksutti vielä kerran, mutta sitten laittoi tokaks. Kyllä ärsytti ja kunnolla!  Kenellekkään ei sa:ta. Lumppari oli 3.

Taika-äiti kisas yksin valioissa ja sai kolmen vuoden "ehtauon" jälkeen eh:n. Junnut siis pisti paremmaks kun inttivalioäitinsä.

Sunnuntaina Nuppu ja Ida loisti sitten kehässä ekaa kertaa. Mä olin jo vannonu niille Rop-pennun maineen, mut Ida epäili asiaa vankasti. Kehässä Nuppu esiintyi hienosti vaikka ennen kehää mikään ei kiinnostanu. Rop-pentu ruusuke ja KP päräytettiinn käteen. Hyvä Ida ja Nube!

Kaiken kukkuraks Cocon äiti Taika täyttää tänään 5 vuotta, Coco porukoinen onnittelee! :) <3
 Räyhäjenginasema
 Zupazuuzuu
 Hulttio :)

 Coco yritti olla vaikee :D
 Ropisopimuksia :)
 Töyhtikset :D <3
Agilitya ja kummakki sekos xD

3 kommenttia:

  1. Ylivieskasta ei oikee oo kerrottavaa muutakun se et Coco oli evvk tuulella eikä suostunu tekee yhtää mitää. Mikään ei oo kiinnostanu Orivede jälkee, jote loppu vuodelta tulee varmaanki pelkkiä h:ita ja t:itä.

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! :) Tuolla on muutama kuva sun koirasta, saa kopsata..https://picasaweb.google.com/100700144528005546745/YlivieskaKv

    VastaaPoista