lauantai 17. elokuuta 2013

Ylivieska Kv & Pori Kv

Ensinnäkin pahottelen hidasta päivitystä... Meijän kone sekos, mut nyt ainakin toimii (toistaseks).

Ylivieskasta ja Porista on melkei kuukausi, mutta ei haittaa.
Perjantaina 19.7 lähettiin junalla kohti Kannusta. Junamatka meni hienosti ja koirat osas käyttäyty. Perillä Idan mummu oli meitä vastassa, pissatettiin koirat ja lähettiin siitä Idan mummulaan maalle.

Perillä Coco ampas suoraan jokeen uimaan mikä meni pihan poikki, koskeen oli matkaan 30metriä sekä toiseen koskeen 20metriä. Virtaus ei ollu kauheen kova ja Coco pysty uimaan, vaikka tosin virrasta tuli vastuksia.
Veneiltiin ekana iltana ja kalastettiin kuorteita. Käytiin uimassa ja lenkkeiltiin koirien kanssa, Nella, Nuppu ja Coco juoksi kaikki kielet pihalla ja kiaroilla silmillä. Cocosta oli kaikista hienointa että sai olla ihan vapaana ja naapuriin sai mennä. Naapurin koirat kulki ihan vapaana ja Idan mummulaa vastapäätä oli lehmiä, mitkä aluks oli vähän pelottavia.

Seuraavana päivänä laskettiin Idan serkun kanssa koskee styroksilautoilla, Coco laitettiin sisään ikun se olis hajottanu meijän lautat. Käytiin myös metsässä lenkillä ja Cocoo meinas purra kyy kuonoon, mut sain sen just heitettyä ojaan mun selän taakse. Onneks ei käyny mitenkään, koska muuten olis Ylivieskan Inttinäyttely jääny välistä.
Sunnuntaina me mentiin sitten näyttelyyn. Nupulla ja Cocolla tuomarina Elena Ruskovaara. Coco esiinty eka ja meni niin huonosti et sain hävetä silmät päästä! EH saatiin amoin tosi surkee arvostelu... Nuppu loisti hienosti saaden KP:n ja ollen Rop-pentu! :)

Loppu viikko keskiviikkon asti laskettiin koskee, käytiin Kalajoella kera koirien ja ilman koiria uimassa, kalastettiin, naurettiin tyhmille jutuille, syötiin mustikoita ja pidettiin hauskaa.

Keskiviikkona lähettiin aamulla 9 kohti Orivettä idan mökille. Sielä uitiin ja pelättiin sisiliskoja :D Coco varsinkin oli oikeen uimamaisteri, äiti ja iskä kävi kattomassa meitä, mut lähti samana iltana kotiin. Perjantaina sitten lähettiin Nupun ja Nellan kasvattajalle Marittalle Nakkilaan. Sieläkin oli koski missä Coco oli uimassa ja juoksi ihan mielipuolena.

Aamulla 27.7 mentiin Pori kv:seen jossa tuli kans EH, Coco meni niin surkeesti ja oli läski tuomarin makuun sanoin Elena Ruskovaaran makuun. Coco ravas niin surkeesti eikä seissy ollenkaa paikoillaa... 4/4 junnunarttuja oltiin... No hauska ja paras kesämuisto oli tää!! <3 :) meillä oli ihan huippureissu ja ens kesänä uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti