sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tervakoski Kv

Niin se junnukausi vierähti ja nuortenluokkaan siirryttiin. Luokan korkkaus alko kuitenkin äärettömän huonolla alotuksella Tervakoski Kvssa, ensinnäkin venäläinen Aleksander Ivanov vaihtu suomalaiseen Leni Finneen jolta Taika oon ainoon h:nsa hikannu.

Nuortenluokan nartuissa oli kolme (Hedera`s Red Fire Brilliant "Peppi", Magicfox`s Malvira "Lumo" ja Magicfox`s Serenata Merlot "Coco")
Peppi sai Erin, Lumo eh;n ja kun me päästiin kehään meno muuttu täysin. Leni vingutti lintuleluaan mikä ei oikeestaan Cocoa kiinnostanu yhtään, vähän haisto. Liikkuminen oli niin surkeeta samoin muukin esiintyminen ettei siinä paljoo naurattanu!
"HYVÄ" eli keltainen kyltti nostettiin ilmaan ja tuomio siis oli epävirallinen Nuk3. Peppi voitti luokan ilman Sa.ta ja Lumo 2 Eh:lla.

Nyt kyselisin et olisko kukaan kiinnostunu esittää Cocoo jossain? Ite en kehtaa sen kans kehään mennä kun se on tollanen laiska. Muut liikkuu hienosti, mut Coco on maailman laiskin tolleri! Suurin virhe on Tollershowssa se että ilmosin itteni Jh.seen ja kisakaverina Coco. Onneks on vaan 2 mun lisäks vanhemmissa eli kolmanneks tullaan. Coco innostuu aina laatuarvosanan saatua mut ennen sitä menee ku etana aavikolla.

Tällänen päivä tällä kertaa :( Eiköhän me joskus tulla viä jostain ees Eri hikaan :D! Ei mua harmita h yhtään, mut Cocon esiintyminen mun kans on täys nolla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti