maanantai 19. elokuuta 2013

Heinola Kr

Syksynnäytelykauso korkattu Heinola Kr:ällä 18.8.
Aamulla 4:30 herätys ja 6 lähtö Heinolaan, kera Idan ja Nupun. Ketään ei väsyttäny oikeestaa yhtää ja yö oli nukuttu tosi huonosti jännityksen takia.

9 alko meijän kehä. 5 urosta ja 3 narttua, uroksista 3 junnuja, 1 avo (ei paikalla) 1 vetsku sekä nartuissa Coco junnuissa sekä 2 avonarttua. Junnu-uroksille 2/3 eri ja yhelle eh. (luokkavoittajalle vaan SA) Vetskulle eri ja sa. Parasuros kehässä sain esittää junnuluokan voittajan kun omistajalla oli omistuksessa myös vetsku-uros. Oli tosi innokas ja reipas junnu-uros, tykkäsin! Kerrankin sai juosta eikä tarvinnu ootaa meijän maailman laiskinta tolleria Cocoo. Pu 2 oli meillä sijotus ja vetsku vei siis voiton ollen Rop-vet. Junnu-uros sai sertin! :) ONNEA!

Coco oli ihan "pikkasen" laiksempi kun se reipas. Esiinty silti paljon paremmin kun pitkään aikaan, mut ravas entistäkin huonommassa ryhdissä, onko kellään tietoo miten sitä sen ryhtiä sais korjattua liikkeessä? EH saatiin huonon ryhdin ja läskin kunnon takia. Juk 1 Eh oli meijän "tuomio". Coco jäi nyt laihikselle ja viikon aikana pitäs saada pikkasen pois. Heti tuli läski kun äiti alko ruokkiin Cocoo, nyt mä taas otin sen homman ittelleni.

Nuppu ja Ida ei tällä kertaa ollu yksin pennuissa. Vastassa toinen pentu. Nuppu sai Kp:n ja oli 5 kerran putkeen Rop-pentu!! <3 On se hieno tapaus vaikka vähän villi :D Onnea myös aivan mielettömästä Hesan reissusta 3.8 missä Nuppu oli upeesti Rop-pentu 4 pennusta ja Ryp4!!!!!!! On se mieletön! :)

 Nuppu :)
 Nuppu liikkeessä :)
 Nuppu :) <3 Rop-pentu :)

Cocon esiintyminen taas oikeen "10" arvosta :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti