maanantai 2. syyskuuta 2013

Tollershow

Sateinen mut ihan hieno päivä Lahden Tollershowssa eilen! Hienosti oli näyttely järkätty, vaikka keli ei todellakaan suosinut, vaikka tollereille mieluinen keli varmasti oli :D Vettä siis tuli ja kovaa!

Ensin Camilla ja Taika jh:ssa (nuoremmissa) hienosti jh 5! Olis kyl ansainnu paremman tuloksen sillä esiintyminen oli niin hienoo! :) Cocon kans esiinnyin vanhemmissa. Tuloksena Jh 2 ja Cocon tassun jäljet takin olkapäissä, kun neiti päätti ruusukkeen saannin jälkeen pompata merkkaan omat jälkensä :D!

Seuraavaks Wilkku esiinty Nuortenluokassa. Voitto tuli! Mulle jäi epäselväks tuliko sa:ta vai vahvistettiinko sitä? :)  Wilkku ei sitten kesäkuoson takia pärjännyt parasuroskisassa. Lumo, Coco ja Nipsu seuraavana sitten nartuissa. Lumo hienosti Eri, Coco ja Nipsu Eh :) Lumo sijottui 2, ilman sa:ta. Nipsu ja Coco ei sit sijottunut, mut hienosti kaikki veti! Kiitos saijalle kun handlasit Cocoo nuortenluokassa!

Camilla handlas Taikaa myös valioluokassa. Upeesti Val 3 Eri & Sa! Pn kehässä ei sitten enää pärjännyt mut hienosti silti! :)

Pariluokassa pareja oli ilmottu 17, mut 15 oli paikalla. Raija Tammelin tuomarina, joka Taikan on laittanut Rop:iks ja Wilkun Vsp:ks ja Lumon junnuluokan ykköseks ilman sa:ta. Suureks yllätykses meijän kauhukaksikot esiinty hienosti! Coco ja Taika parina samoin Wilkku ja Lumo parina. 3 ja 4 oli sijotukset, mut se ykkönen vaan sitten palkittiin. Onnee Äijä iskälle ja Repelle parhaasta parista! :) (Grezagord`s Syvä Salaliitto ja Grezagord`s Tulisuudelma)

Kasvattajaluokassa meijän ryhmä oli "samannäkönen"! Nipsu korkee, Lumo matala ja Wilkku & Coco keskikokosina, kaikki niin erinäkösiä kun vaan voi olla :D Wilkussa, Cocossa ja Lumossa on samoja piirteitä, mut kaikki ihan erinäköö :D Jälkeläisluokkaa ei saatu kasaan kun ei ollu Erejä tarpeeks :) No ens vuonna sitten! Onnee Hedera`s kasvisvoitosta! :)

Taika esiinty yhtenä Copperfox`sin edustajana jälkeläisluokassa, tuloksena Bis2! Onnee!! :)
Päivän päätteeks upee Ramon Rop ja Taikan sisko Capri Vsp! :)

2 kommenttia:

  1. Meidän blogissa on teille haaste!:)

    http://novascotiannoutajahilla.blogspot.fi/2013/09/meidan-kesa-2013.html

    VastaaPoista