keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Maanantain agitreenit

Coco on niin innostunut tosta agista! Se sekoo aina siinä hallin pihassa ja räpistelee sisälle. Ennen hallille menoo kuitenkin pitäs keskittyä käymään vielä ns "pikkulenkillä", ettei Coco pissais hallille sisälle.

Sisällä se aina on ihan innoissaan ja kitisee jos joutu odottaan nurkassa, kun rataa rakennetaan. Ollaan tehty mulle ainakin haastavia ohjausratoja maxiesteillä. Coco kyllä alottaa aina täysillä ja hyytyy sitten loppu tunnista, sillon esteetkin lasketaan medikokoseks.

Maanantaina ensin mentiin pienempää rataa, joka alko mustallaputkella siitä suoraan vinosti esteelle ja toiselle joka hypättiin takakautta, viimesenä kepit ja radan päässä herkkuja :) Coco oli ihan innoissaan, vaika välillä meinas suoraan putkelta karata herkuille. Hienosti pujotteli, kun jakso keskittyä.

Pidemmällä ja haastavemalla radalla, voin myöntää etten meinannu pysyy perässä! :D Rata alko putkella, siitä suoraan puomille, putkeen, putkelta esteelle, uudestaan puomille, este ja este takaa, viimesenä putki. Jos nyt Coco meni jo niin kovaa että en pysyny perässä ja ens keralla tarkotuksena kokeilla kuin kovaa tosta lähtee :D

Toivottavasti päästäin jatkaan vielä johonkin ryhmään, koska agi ja mejä on ne Cocon jutut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti