maanantai 23. syyskuuta 2013

Hyvinkää rn

Perjantaina hypättiin Cocon kanssa junaan, kohti Riihimäkee :) Juna oli aika tyhjä ja meille jäi ihan kokonaan oma 3 penkkirivi. Coco nukku koko matkan eikä välittänyt muista koirista tippaakaan.

Riihimäellä etsittiin sitten Ida ja lähettiin autolle. Coco heti painimassa Nupun kanssa, ja Nella komentamassa nuorisoo :D Illalla olin kattomassa Nellan agitreenejä, hienosti meni! :)
Lauantaina käytiin sitten Peltosaaressa (en kyllä mee toiste) koirapuistossa missä oli agiputki ja rengas. Treenattiin niitä ja lähettiin meneen :) Käytiin matkalla Riihimäen Mustissa ja Mirrissä punnaan Coco. Tuloksena 17.00kg!!!! Ollaan oltu tosi tehokkaita! :) JES!!

Illalla käytiin Juppolassa käyttökoirakentällä treenaamassa A-estettä. Hienosti Nella ja Coco sitä meni. Nuppu jäi kotiin siks aikaa kun me ageiltiin, mutta pääsi sitten illan mittaan lenkille. Käytiin myös ratsastamassa Idan hevosella Sirulla. Mentiin ilman satulaa ja tehtii toisillemme kaikkee jäynää, kuten takaperi ravia selän päällä nojaten. Ida mm tippu tässä kun Siru rupes pukitteleen. Kummatkin tais mätkähtää maahan 10+ kertaa. Siru meinas johdattaa myös Idan läheiselle hautausmaalle :D

Sunnuntai aamuna herättiin 10 aikaan. Aamu alko reippaasti koirien riehuessa. Matkaan lähettiin 12 pintaan ja perillä näyttelypaikalla oltiin puol 1 kieppeillä :) Etittiin Hanna & koirat, ja nopeesti ne löytykin.
Meillä oli kaks tuolia mistä toinen on rikki. Mulle napsahti nakki istua siinä ja sehän hajos joka viides sekunti. Möyrin siä maassa useampaan kertaan! Kelikin oli vaihteleva sillä välillä aurinko paisto ja sitten taas sato. Koiria ei haitannut yhtää! :) Meitä ennen oli kultsuja ja flättejä, joita kumpiakin oli 20(+). Tolloja oli yhteensä 24 mistä ainakin yks oli poissa.
Nuorissa nartuissa oli 6 kpl, tuttuja näistä: Peppi, Lumo ja Coco sekä Mimmi (Grezagord`s Ällistyttävän Nätti) Mimmille Eri, Pepille Eri, Lumolle Eh, Cocolle Eri, tokavikalle Eri ja viimeselle Eh.

Kilpailuluokassa sijotuttiin 3, Peppi 1, Mimmi 2, Coco 3 :) Kahdelle ekalle Sa, mutta vaikkei sa:ta saatukaan olin super ylpee Cocosta! Sillä oli kerrankin VAUHTIA! :) Oli tosi kiva mennä reippaan koiran kanssa! :) Näitä päiviä lisää! :) Kirsi Nieminen kehui mun ja Cocon hienoa yhteistyötä ja arvostelun viimenen lause: Erinomainen esitys! Nousi hymy korviin niin omistajalla kun herkkuja odottavalla koiralla :)

Taika sitten valioissa yksin ja sai Erin:n ilman Sa.ta kun turkki on heitetty nyt uutta turkkia varten pois! :) meillä tullaan oleen kaljuja koko talven kun nyt on sellanen rehuviitta selässä että ;)!

Kiitos Katrille näistä upeista kuvista! :)

 Vauhdilla kehään :D
 Coco ryhdikkäänä :)
 ravia :)
 360 asteen käännös :D
 teps teps :)
 Nätin sivuliikkeet tolla ainakin on :)
 <3
 Rupes sit muakin vähä hymyilyttää ku koira meni niin hienosti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti