sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannusaatto

Juhannusaaton vietimme meidän porukan lisäksi, mummun, papan sekä äitin siskon ja veljen perheiden kanssa mummulassa maalla. Täällä saa oikeestaan tehdä kaikkea mm, uida, rakentaa, skopailla, hyppiä trampalla, nukkua, uida vieläkin lisää, pyöräillä, eräjormailla....
Me vietettiin ihan mukava Jussi täällä maalla. Syötiin hyvää ruokaa seka uitiin, kuunneltiin musiikkia ja pyörittiin keppien varassa, siis me nuoremmat 6 serkusta. Minä ja 1 pikkuveli sekä 4 serkkua. Lisänä tottakai meidän vähän vajaa 2 vee serkku. Niin me pyörittiin keppien varassa ja lähdettiin sikitä juoksemaan. Kaikki lensi johonkin puskiin ja ite muummoassa löysin itseni heinäkasasta. Olo oli kyllä pyörimisen mukainen :D!
Illalla uitiin Coco mukana tottakai. Rakennettiin myös sellainen liaani millä hypätään kalliolta ja se menee noin 4 metriä veden yläpuolelle ja siltä hypätään veteen. Coco tuli aina "pelastamaan" hypänneet rantaan. Se yrittää aina repiä uikkareista ja se vetää aina rantaan jos sen hännästä ottaa kiinni. Ensi keväänä tosiaan vepe-kurssi, mikä todellakin on ton haperon mieleen! :)

Iskä lähti illalla kalaan kaverinsa kanssa. Me muut jäätiin mummulaan yöksi. Minä sekä pikkuveljeni sekä 2 serkkua nukuttiin teltassa, mikä pystytettiin keskelle "jammumetsää" eli tonne kaiken keskelle. Ite pelkään hulluna käärmeitä ja kun mummulassa niitä vielä on, pelkäsin siellä :D Kolistelin sielä kaikin mahdollisin tavoin.

Illalla poistin Cocolta 3 punkkia. 2 punkkia siltä on jo poistettu aikaisemmin. Punkkiaine täytyy käydä ostaan maanantaina, ei siis mitään pantaa vaan se niskaan laitettava :) Coco kun on sellanen heinäkoira :D
Cocon juoksut ei oo oikeestaan tuntunu missään. Ei reagoi oikeastaan mihinkään normaalia enempää vaan on lenkeillä ollut ihan normaali. Enteilee hyvää sinne loppu heinäkuun näytelmiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti