perjantai 7. kesäkuuta 2013

Mökkielämää

Mää ja Coco ollaan nyt "chillattu" tää mun eka lomaviikko. Ollaan oltu uimassa, lenkkeilty ja nautittu auringosta. Ihanan lämmintä on ollu ja aurinkoista. Coco nukkuu mielellään yöt ulkona pihassa, ja niin ollaan annettu sen tehdäkin.

Lähdetään tänään Idan mökille, Nellan ja Nupun reviirille :) Pääsee koirat vähän leikkimään ja Coco uimaan, mistä pikkunen tykkää eniten! Itekin pääsee äitin siivousleiriltä pois pariks päiväks :) Huomenna mennään Oriveden näytelmiin hakemaan Eriä, vähintän! Tuomarina on Pekka Teini, joka on Cocon äitistä Taikasta tykännyt kovasti, joten kovat odotukset huomenna :) Hyvillä mielin kehään sekä hakemaan kokemusta uudesta tuomarista. Coco on kasvattanut nyt tosi pienessä ajassa turkkia ja massaa, on tällä hetkellä tosi kaunis tyttö! :) Erittäin tasapainonen ja kaunis on, niinkun aina ennenkin! Siinä on tolleri mun makuun :)

Toivottavasti huomenna olis kiva keli, sillä kehä on ulkona! Ei kauheen houkuttelevaa ja en oikeen osaa pakata vaatteita sen mukaan :D Cocon on pikkasen helpompi vaan huolehtia itsensä mukaan.

Mukava viikonloppu varmasti tulossa, agilityillen, uiden ja näytellen :) Ens viikolla meen Cocon kans varmaan mummun ja papan kanssa mökille :)

Näyttelyntuloksia päivitelen todennäkösesti vasta maanantaina samalla kerralla kun päivitän tokokurssin tapahtumia :)! Siihen asti Tsau! :)

Löysin tälläsen tosi edustavan ojamyyrä kuvan :D Taitaa olla kevään 3 uintikerralta ojassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti