lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kevät kuulumisia

Moikka taas!
Cocolle kuuluu tosi hyvää ja kevättä on pikkusella oikeen kunnolla rinnassa. Hajuja on joka puolella ja virtaa välillä noh...liikaa. Onneks mulla rupee kohta loppuu koejakso ja koulu alkaa helpottaan pikkuhiljaa, Cocolle siis lisää aikaa. Vuoden päästä pitäs tietää jatko-opinnoista, mutta tän hetkisellä keskiarvolla ees 10:lle pääsis, ei vaan kiinnosta! Nooh eiköhän sitä joskus jaksa....

Lahteen ei mennä näyttelyyn, mutta Tampereelle seuraavaks. Tampereen jälkeen on sitten pidempi loma, koska ripari ja lomamatka sekä kesätyöt. Kiireinen kesä tulee oleen, mutta kaiken kiireen välissä pitäis Cocon kanssa startata mejässä sekä mennä vepeileen. Eipä tuu oleen ens kesänä olee tekemisestä puutetta!

Cocon silmät ois tarkotus myös käydä kuvauttamassa, mutta saas nähdä millon saadaan se aikaseks :) yks haave ois mennä MH-kuvaukseen. Taipparit taitaa Cocon osalta jäädä vaan haaveeks, intoo sillä on mutta ei kuitenkaan rohkeutta. Vaikka se on vasta nuori niin eipä se sen psremmin kiinnostu linnuista kun mukavia pehmoja/dameja on kivempi kuljettaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti