keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kouvola RN

Hitsi ku aika vaa jaksaa mennä nopeeta! Aattelin, et voisin kirjottaa viime viikonloppuna, mut siinä se sitten meni :) No, nyt vihdoin päätin, että en enää pitkitä tätä, sillä on iloisia uutisia kerrottavana Kouvolan reissusta!

Aamulla pikkuveli ja muut tuli Leviltä. Pikkuveli ja serkut tuli meille päiväksi nukkuun :) Me muut oltiin herätty (äiti, Coco, minä ja iskä) jo 5 maissa. Ite nukuin 2 ja puol tuntia kun näin koko yön painajaisia. Olin tosi virkee 5 ja suurin piirtein valmis lähteen maratonille.
Vaikka, matka oli pitkä oli se tapahtumarikaskin. Ensin pydähdyttiin ostaan ABC:ltä pattereita kameraan; seuraavaks käytiin ostaan iskälle aurinkolasit, sillä aurinko paistoi ihanasti :) Coco nukku takapenkillä uusissa turvavöissä ekaa kertaa.

Syötiin ennen ilmottautimista autossa vähän aamupalaa. Coco söi oman aamuruokansa nappuloita ja jauhelihaa sekä raejuustoa.
Aamupalan jälkeen lähettiin ilmottautumaan. Tiedossa oli 42 tolleria plus 13 pentua, jotka olisi eri tuomarilla ja eri kehässä. Tollereita oli koko alue ihan täynnä! Kaikki muut paitsi Coco osas kävellä vetämättä neljällä tassulla :D Sisällä Coco sitten rauhottui. Iskä lähti viellä pissattamaan Cocoa sillä aikaa kun laitoin meidän leiriä kasaan.

Käytiin treenaamassa kehässä. Coco oli aika laiska, mutta seisoi kun unelma! Häntä heilui ja takajalat oli eri kohdilla. Koko treenaamisen ajan se napitti suoraan silmiin eikä mikään ulkopuolinen häirinnyt sen keskittymistä. Coco käyttäytyi tosi upeasti ja oli kaunis kuin mikä <3!

Kehässä neiti ravas niin upeasti, kun koira vaan voi ravata! Itellä oli oneglmia sillä juoksin liian kovaa verrattuna koiraan sekä liian kaukana. Coco seisoi ihan älyttömän kauniisti sekä esiintyi ihan mielettömän hyvin! <3 Oon kyllä super ylpee!
Laatuarvostelussa Coco sai EH:n , liian ahtaiden taka-askelten takia. Tuomari sano, et takajalat alkaa erkaneen siinä 2 vuoden iässä. Tällä hetkellä Coco on saanut paaaaaljon massaa ja turkkia. Kaunis on neiti tällä hetkellä! <3

Helsingin Juniorvoittaja vm 2012 ja sen sisko sai H:t ja loput EH:t. Luokassa kisasi 6 junnunarttua.
Mää olin jo valmistautunu siihen nelosijaan. Yhtäkkiä se tuomari vaan sano, et tulkaa te sieltä perältä tähän eteen! Mä olin iha silmät pyöreenä, minne? En meinannu ymmärtää, et oltiin voutettu ne kaikki! Coco jonka alunperin piti tulla tavallaan aktiivisen perheen koiraks sekä agilityileen, onkin tollanen kova näyttelylupaus! <3 En olis koskaa uskonu!! <3 Niin mahtavalta kun se vaan tuntuukin, en osaa sanoin kuvailla kuinka vähän mua kiinnostaa se miten Coco pärjää vaan se kuinka tärkee se on meille <3 Ulkoopäin se on kaunis, mutta sisältä ylikaunis ja mahtava luonteinen. Cocoa kiltimpää koiraa ei OLE!

 Coco poseeraa näyttelyitä edeltävä iltana siistittynä :)
 Ryhdikäs neiti :)
 Ennen kehään menoa vähän laiska koira mutta hetken päästä...
 ...reippaampi!
 Coco on niin äitinsä näkönen <3 :)
 Pitkillä askelilla mennään :)
reippauden huippu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti