tiistai 19. kesäkuuta 2012

Mökkeiliä koira :)

Viime viikolla oltiin mökillä. Heti, kun auton ovi avautui Coco lähti juoksemaa. Juoksi ensin noin 4tuntia ja söi ruakansa kauhealla ahminnalla. Kävi uimassakin aivan omatoimisesti. Hyppäsi laiturilta ja ui vähän aikaa, mutta ei tajunnut tulla rantaan vaan jäi kitisemään laiturin päähän :) Nostin sen ylös ja eikun uudestaan, mutta rannasta. Se haki vesikasvin ja meni syömään sitä tyytyväisenä rantaan :)

Aina, kun edellinen kasvi oli syöty piti hakea uusi ja mennä syömään sitä aina samaan kohtaan. Kävin itsekin uimassa. Vesi oli pinnasta parhaimmillaan 23 ja metristä 20. Autoin Cocoa tulemaan uimaan ja siellähän me uitiin. Mää sukeltelin ja Coco matkusteli "lötköpötkön" päällä :)

Käytiin myös viemässä Cocoa ensimmäisen kerran veneellä. Laitoin sille valjaa, jos se saattais hypätä veneestä.

Lähdettiin veneellä rannasta ja Coco istui ylväänä, mun vieressä. Pappa kalasti ja mää katoin näkyykö nuijapäitä. Yhtäkkiä Coco oli sellaisessa 1m*1m kokoisessa turvessaressa. Sitten kuului raak raak vaak vaak, nii sorsaemo lähti pesältään. Meillä ei ollut pesän sijainnista mitään tietoa, mutta nostettiin Coco ylös ja jatkettiin matkaa toiselle puolelle lampea.

Coco pomppi veneestä kuivalle maalle ja rupesi sitten kitisemaan, kun halus takaisin veneeseen.

Mökillä kokeiltiin "jäljestämistä". Itse en halua opettaa Cocolle verijälkeä, mutta kokeiltiin herkku jälkeä (kanaa). Aluksi Coco oli sillee häh, mutta rupesi seuraamaan jälkeä ja kuinka ollakkaan palkintoherkku löytyi. Coco nautiskeli oman herkkunsa ja palasi reitin alkuun. Meni sen viellä uudestaan kuonomaassa etsien herkkuja :)

Kotiin päästyämme Coco oli niin väsynyt, että ei edes melkein jaksanut syödä, kun pikku neitiä väsytti niin kovasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti