lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kasvattajien tapaamista sekä kavereiden kanssa touhaamista.

Aamulenkillä olin Saran kanssa lähimetsässä. Coco oli vapaana, mutta yhtäkkiä rupes sataan. Kummallakin t-paidat ja farkkushotsit ;) Takasin tultiin aika vauhdikkaasti, mutta käveltiin kumminkin.

Otettiin Coco kiinni ja vastaan tuli Myy tolleri, joka oli juuri lähdössä omistajiensa kanssa lenkille. Coco ja Myy saivat leikkiä hetken, mutta lähdettiin aika nopeasti, kun sade rupesi yltymään. Cocoa ei olisi haitannut, mutta meitä ihmisiä se vähän häiritsi ;)

Kotona Coco sai hepulin pihassa. Mää ja Sara tultiin sisälle ja meidän perässä seurasi pieni punanenä :) Coco meni nukkumaan ja tuhina vaan kuului, kun neiti nukkui jo syvässä unessa ja näki tolleriunia :) <3

Huomenna mennään Cocon kasvattajille Siivikkalaan. Coco näkee Taika-äidin ja Lumo siskon. Coco saa leikkiä äitinsä ja siskonsa kanssa plus veljensä kanssa, joka tulee viikoksi hoitoon :) Huomenna saadaan vinkkejä näyttelyopetukseen ja mennään muutenkin vierailemaan :) Olisin halunnu tuoda Tanskasta Cocon kasvattajille Merlot viiniä, mut tuotiin mummulle ja papalle, kun vahtivat Coco meidän Tanskan reissun ajan :)

Päivvittelen lisää sitten huomis iltana tai ylihuomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti