sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Coco keksii kaikenlaista :)

Aamulla, Coco viisaana tyttönä tuli repiin mun hiuksia ja peittoo kello 9:37. Kaikki muut oli jo hereillä ja pitihän Cocon saada kaikki ylös :)

Päästin Cocon ulos ja hienosti kävi pissalla kauempana nurmikolla, sitten kauheella vauhdilla sisälle syömään. Cocon aamuruoka oli tänää venynyt sillä neiti heräs itse vasta vartin yli 9 :D Coco on kyllä hyvä nukkumaan, mutta kitisee aikas paljon unissaan! :) Onneks siihen on niin tottunut, ettei se haittaa :)


Tanskan reissu lähestyy päivä päivältä. Cocoa jo kovasti odotetaan mummulassa hoitoon. Viellä pitäs huomenna ruveta pakkaan ja kerätä Cocon tavarat, kirjottaa ruokinta-ohje ja varta Cocolle  vaikka mitä 5-6 päiväks.

Oli tosi kivaa kuulla kun joudutaan herään tistai aamuyöstä kello 3! Sitten 2 tunnin matka lentokentälle ja Tanskaan :)

Takasin tullessa kone lähtee vasta illalla Suomeen, joten päästään Suomeen 5 yli 11 illalla, ja sitten kahen tunnin matka kotio :) Ollaan niinku 1-2 aikaan yöllä kotona :) Saa nähdä milloin seuraavan kerran nähdään Coco, joku lauantai iltana tai viimestään sunnuntai aammuna. On varmaan aika vaikeeta saada unta ilman sitä sekoiliaa. Coco on kyllä niin mainio tapaus :)

No, sitten taas Cocoon :D Coco ei ymmärrä yhtään kasvien päälle. Löysi meidän pihasta jonkun istutetun kasvin ja rupes sitä nyhtään :) Kävin monta kertaa komentamassa sen pois ja kyllä se sitten 5 tai 6 kerralla ymmärsi kai jotain :) 

Meillä Coco saa nukkua sängyllä/sohvalla. Yleensä löytyy käpertyneenä mun tyynyltä, mahan tai jalkojen päältä kuorsaamasta :) vaikka, cocolla on tarkat säännöt, on se välillä aika lellikki :) On, se kyllä niin söpö ja OSAA suurentaa silmiään niin, että kaikkeen on pakko melki suostua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti