sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Sitä sattuu ja tapahtuu

<- Epätarkka kuva, mutta ilme on kuin pienellä porsaalla :)
On se ihme miten koiran kanssa voi tehdä viikon aikana? Coco on oppinut viikon sisällä 95% sisäsiistiksi, kierimään, ravaamaan mun tahdissa, kulkemaan metsässä vapaana, sivu käsky ja ymmärtää mitä haetaan seisomiskäskyllä :)

Itse vietin viikonlopun parhaan kaverini mökillä. Coco oli saanut viettää vapaata kotona sillä aikaa, kun itse lomailin.

Mökillä kuvasimme kauhuleffaa, jättiputki poltti mun jalkaan vesikellon, mun kaverin jalka nyrjähti, kantapäähän tuli rakko ja kaikkea muuta :) Itse selvisin pelkällä palovammalla, joka kyllä on aika ärsyttävä! :)

Tulin tänään kotiin ja meillä vietittiin minun ja pikku-veljeni synttäreitä. Cocolla oli 3 koirakaveria jonka kanssa se sai kirmata monta tuntia. Väsytti sitten juhlien jälkeen, Coco nukkui jopa kerällä keittiön lattialla :D

<- talon perustat kaivetaan ylös :)

Synttäreiden kunniaksi laitoimme valkoisen karvamaton olohuoneen lattialle. ja Coco päästettiin katsomaan ja ensikohtaus oli pissat ja äiti sai hepulin! :) Coco toi matolle luun jota se söi sitten, kun vieraita väheni. temppuiltiinkin matolla ja harjoteltiin seisomista.

Lenkillä Coco oli mulla ensimmäistä kertaa vapaana. Juoksin itse edellä ja Coco otti, mut aina kiinni. haisteli koko matkan kuono maassa :)

Kodin lähellä ruohopensaasta juoksi Cocoa vastaan mäyräkoira. Laitoin Cocon selän taakse ja ärähdin vastaan tulevalle koiralle niin kovaa, kun kurkusta lähti. Mäyräkoira luikku häntäkoipien välissä omaan pihaansa. Pihassa olevat 3 miestä juttelivat vaan ihan rauhassa eikä kiinnittänyt juurikaan huomiota meihin tai omaan koiraansa. Coco vinkui pelosta, mutta ei saanut pysyvää peloa toisista koirista :)

Omassa pihassa oli sitten pupu, jonka perään Coco lähti loikkimaan ja oli kiva kalastaa sitä naapurin puskasta :)
Tässä vielä meidän blogi-nimet:
äiti-Pirkitta
pikku-veli-Petro
iskä- Jyrki
Coco-Coco- Bubu- KookosEi kommentteja:

Lähetä kommentti