maanantai 23. heinäkuuta 2012

Äitin, siskon ja veljen näkemistä samaan aikaan :)

Niinkuin viimeksi keeroinkin oltiin eilen katsomassa Cocon siskoa, äitiä ja hoidossa olevaa veljeä :) Cocon veli oli Cocoa kaksi kertaa isompi ja kookkampi :) taika-äitikin näytti pieneltä. Coco ja Lumo olivat Taikaa viellä jonkin verran pienempiä, mutta toivottavasti eivät jää tälläisiksi vajaaksi 45cm korkeiksi. Oma toiveeni olisi Cocon korkeudessa noin 45-47cm. Cocon äiti on siitä välistä, että joko pienempi tai vähäsen isompi :)

Taika-äiti näytti näille rääpäleille maliia miten seisotaan ja ravataan oikeaoppisesti. Kun, Cocon vuoro, tuli päätti neiti olla seisomatta ja näyttämättä hampaitaa. Tätä pitää vielläkin treenata ja treenata vaan lisää ja lisää samoin peruuttamista! =)

Coco ravasi upeasti ja sai paljon kehuja kasvattajalta! :) Cocon siskokin meni todella upeasti aj seisoi paikoillaan paremmenkuin Coco, vaikka olikin ensikertaa harjoittelussa!

Kotimatkalla kuului vaimeaa tuhinaa Cocon kevythäkistä. kaupan pihassa vähän hätkähti, mutta jatkoi unia kotiin asti. Kotona pomppasi suoraan sohvalle nukkumaan ja nukkuin loppu illan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti