lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tanskan reissu ohi...

Kivaa vauhtia nämä viikot vierii, tuntuu vain ettei yksi päivä kestä, kuin muutaman sekuntin :)

Maanantai aamusta vietiin Coco mummulaan hoitoon. Neiti sai kauheat hepulit, mutta rauhottui heti, kun lähdettiin.  Illalla kyselin viellä kuulumisia ja Coco oli kiltti, kuin enkeli. Eikä myöskään tehnyt pahoja tai saanut "kierosilmähepuleita".

Cocon viennin jälkeen olin tallilla ratsastamassa. Tallin jälkeen koneelle, facebookissa käynti, suihku ja ettiin uutta ratsastus paikkaa :)  9-vuotta ratstuskouluissa saa riittää :)

Tiistai yönä herätyskello soi 3:05. Lähdin pukeen ja laitoin hiukset nopeesti, ja matka lähti kohti Helsinkiä ja sieltä Köpikseen.

Lentokentällä meinattiin eksyä väärään koneeseen ja parkkipaikalla oli MUUTAMA ongelma :) No, selviydyttiin oikeeseen koneeseen ja päästiin turvallisesti hotellille :) Nukahdn melkein heti :)

Seuraavana aamuna lähdettiin Tivoliin. Kierreltiin siellä ja kävin kaikenlaisissa laitteissa. Paras oli se StarFlyer vai mikä se oli! :)

Keskiviikkona käytiin Zoossa ja äiti kemas kenguruaitauksen eteen kamera kädessä. Tässä tapauksessa riitti naurua loppu päivälle! :)  ja Petro nauratti mua sanalla "Okapi okapiiii" ja "Gnuuuuuuuu".

Loppu reissu meni oikeen mukavasti ja nyt olen maukkaasti kotona. Coco sai kauheet hepulit kun pääsi kotiin. Pomppi ja sai hepulieta :)

ps,,Pyytäkään Facebookissa kaveriks, jos ei viellä olla. Voin vastailla Coco aiheisiin kysymyksiin :) ja kertoa lisää meidän elämästämme :)

terkuin Punanenä ja minä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti