keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lahden pentunäyttely 28.10.2012

Niin se aika vaan hurahti! Lahdessa tuli vietettyä koko sunnuntaina päivä. Aamu alko klo 10 Lahteen lähdöllä, ja päättyi illalla kotiin klo 9:00. Matkalla kyllä poikettiin syömään ja käytiin iskän kaverilla. Coco oli toivottu vieras :)

Lahdessa päästiin pikku hyppyrien lähellä olevalle parkipaikalle. Coco oli iah ihmeissään, mutta lähti kauheeta vauhtia ihmis joukon perässä :) Päästiin  ovelle missä iskän piti mennä toisesta ovesta kun mun ja Cocon. Coco kyl meinas pistää takapakin päälle ja yritti porsastella pois. Liukuovet on sen suuri kammo! No, saatiin se meneen siitä ovesta ystävällisen miehen kera, jonka koira oli Cocosta niin kiinnostava ettei ovea edes huomattu!

Sisällä hoidettiin paperijutut ja lähettiin etsimään Cocon häkille paikkaa. Nopeesti sellanen löytyi ja koira meni mukisematta häkkiinsä. Sitten alkoi se rasittava oottelu.

Kodan (Voitti meijät tampereella ROPina) omistaja Virpi tuli nyppimään Cocolta kreppejä, joita saatiin ihan kiva kasa! Tassutkin siistittiin ja siitä vasta syntyi neidin todellinen ilme, mikä on tosi kaunis! <3 :)

Klo 13:30 meijät sitten kutsuttiin kehään. Ensin kyllä urokset missä Koda sai KP:n pikku pennuissa ja Temppu (Cocon veli) KPn isomissa pennuissa! onnea! Sitten me päästiin.

Raviosuus meni niin hienosti, että käyttäytymisestä ja esiintymisestä rapashti täydet kymmenen pistettä ja nookottikäpälä merkki :) Kolmos sija lopuksi meille tuli ja KP :) Cocon sisko Nipsu voitti, Olga sisko toisena ja Lumo sisko neljäntenä :) Luokan viides oli Mango niminen tolleri pentu.

Sitten kisattiin ROPista ja VSpstä, mutta niinhän siinä kävi, että Nipsu vei voiton ja Koda sai tyytyä VSP:ksi, mutta onnea kummallekkin suuresti! :)

Kasvattaja luokassa kisasi sitten Coco, Nipsu, Olga ja Temppu. Saatiin KP ja jatkettiin iltapäivällä olevaan isoon kasvattajaryhmä kehään.

Muutaman tunnin odottelun jälkeen päästiin taas kehään. Mutta kauhean kauan jouduttiin venaamaan kehien loppumista sillä aikaa kun tuomari teki päätöksiään. Päästiin kumminkin kehään, mutta sijotuimme 9 16 kasvattajaryhmästä!

RYP kehässä Nipsu käteltiin hymyn kera pois, mutta pääsi 9! Onnea myös hienosta suorituksesta!

meidän näytteluyura jatkuu sitten mätsärien merkeissä. Sunnuntaina mätsäillään sitten Cocon hyvän Nella chipperke kaverin kanssa :) Ja joulukuussa tottakai odottava Winner lähestyy uhkaavasti! x)

Tässä kuitenkin kuvia sunnuntailta (Älkää kiinnittäkö huomioo mun edustaville ilmeille)!

 Coco liikkuu näinkin hienosti! :)
 Jotain ihme häröilyy :)
 ÄITI, mää katon sua suoraan silmiin! <3 :)
 Mä oosaan olla näin hienosti!
Isossa kehässä :) Kasvattaja ryhmä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti