sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Cocon omat jutut (:

Viime aoikoina ollaan Cocon kanssa treenien sijasta enemmän leikitty, mutta välillä myös tottakai treenattu Lahden näyttelyihin ja Helsinki Winneriin. Hyvin on alkanut opetukset sisäistyä ton pieniin ruskeisiin rusina-aivoihin :) Einy, sillä on ihan kunnon kokoset ja järkevät haisuhaperon aivot <3 :)

Lahden ja Helsingin näyttelyitä saa jo kauhulla oottaa, koska ne tuleen Cocon ekat sisänäyttelyt! Joko se päättää mennä kuono maassa ravityylillä tai laukkaa. Tai laittaa hännän koipien väliin ja röhisee :) Toivottavasti ees seisois kunnolla, ainoo toive! :) Ihan sama vaikka oltais vikoja huonolla arvostelulla ;)

Kotona Coco rakastaa palloleikkejä. Pallon potkiminen on sen suosikki, jos pallon perään saa lähteä juokseen tain sille saa murista ja purra sitä. Raahausta unohtamatta! Lasten sellanen pomppupallo on ihan BEST! Coco tykkää niistä kahvoista mistä pidetään kiinni, koska niistä voi ottaa kiinni. Jos Cocolle heittää sitä pomppupalloa, Coco hyökkää sen kimppuun ja lähtee ravaamaan itsensä kokoisen pallon kanssa. Se on tosi naurettava näky :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti