sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Näyttelyille jatkoa?...

Coco on ilmotettu nyt  seuraavin näyttelyihin:

- 27.4. Hyvinkää
-5.5 Tampere
-19.5 Jämsä
-8.6 Orivesi.

Oriveden jälkeen jos ei yhtäkään Eri:ä olla saatu Cocon näyttelyura loppuu. Ei o mitään järkee maksaa 30-50 euroo EH:sta! Kokemusta ja kivaa yhdessä oloo se on, mut rahallisesti aatellen! Meillä ei myöskään voida harrastaa agilitya koska ei päästä minnekkään. TamSkiin on liian pitkä matka 1-2 kertaa viikossa. Tokokurssille kyllä päästään ja ens keväänä tarkotuksena mennä Toko-kokeisii :)

Verijälkeekin pitäs mennä heti lumien lähettyä kokeilee. Päästään siihen ohjaavalle kurssille samoin noutokurssille. Jos PETO-testi menee hyvin me mennään ehkä (jos lähellä on) taipparikurssille. Olishan se hienoo päästä kokeilee, mut kaikki kyydistyksen on nii vaikeesti järjestetty. Pikkuveli on jäähallilla melkei joka päivä reeneissä, vanhemmat vuorotyössä ja ite käyn koulua, joten minnekkään pitkälle ei voi lähtee :(

Saas ny nähä mitä siten tehään! Omat agilityesteet ollaan hankkimassa tai ei ihan kaikkia mut este, putki ja a-este ainakin :)

Näyttelyissä ite voin olla kattomassa, mut en tiiä tosta osallistumisesta Cocon kans. Vaikka tää laji on tuomari pelii niin ihan rahallisesti aatellen!

1 kommentti:

  1. Venla, älä tee päätöstä lopettamisesta muutaman junnuna saadun eh:n perusteella. Coco kasvaa koko ajan ja kun ikää ja kroppaa tulee lisää niin ne arvostelutkin tulee muuttumaan. Aina se harmittaa kun ei eriä saa (tiedän, ja kokemusta on!) mutta pitää yrittää aina pitää mielessä että eh on erittäin hyvä- siis aikas hyvä arvosana kuitenkin :-)

    VastaaPoista