lauantai 17. toukokuuta 2014

Agiepiksissä Ylöjärvellä

Tulihan yks xtempore reissu agikentän ääreen tehtyä! No kisa oli kuitenkin epv, mutta hyvää harjotusta, josta sais tuntumaa "kisavalmiudesta".
Ilmotin Cocon ensin supermölleihin (keppejä ja putkia), joissa este korkeus 40cm. Jännitti ihan kauheesti, kun aattelin ettei siitä tuu mitään. Lähdössä laitoin Cocon odottamaan ja heitin hihnan pois. Lähtöluvan saatua Coco lähti täysillä juosten, hienosti hyppien ja hienosti meni myös kaikki putket! Ohjaaja ite oli vähän hukassa minkä takia yks putki uusittiin 3 kertaa ja yks este kaadettiin niin että sitä päin juostiin :D
Maaliin päästiin hylyllä, mutta sekin oli ihan mun omaa ohjaus härdelliä!
Seuraavaks mentiin mölleihin (hyppyjä,puomi ja putkia). Rata oli suht helppo, jos osas ohjata, mutta tässäkin näytettiin kaikki taito, sillä että ohjaukset oli jotain tanssiliikkeitä! Maaliin päästiin 2 virhe pisteellä. Noi 2vp jäi niin harmittaan et oli pakko ottaa uusinta. Coco tosin lämpeni ihan totaalisesti ekalla mölliradalla! Lähdöstä asti oli ongelmia, kunnes päästiin puomille mistä Coco tippu! Coco villintyy tippumisesta ja oli ihan höyryissä loppua kohden. Putkella tuli erimielisyyksiä, mutta siitäkin selvittiin ja maaliin päästyä 4vp!
Oon tosi tyytyväinen päivän tuloksiin ja nyt vaan treeniä ja ilmoja meneen virallisiin kisoihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti