lauantai 9. toukokuuta 2015

Tampere Kv

Vuoden eka näyttely takana! Cocolla oli oikeesti tosi paljon virtaa ja kerrankin sen kanssa sai juosta! Olin ihan innoissaan miten se liikkui. Tuomari oli tuttu Helin Tenson jolla ei ollut kyllä mitään linjaa. Tuntui että valitsi joka luokasta sen kuka miellytti silmää ja linja heitteli isosta pieneen.
Cocon lisäksi avoluokassa oli 3. 2 sai erit ja Cocolle eh. Coco sai paljon kehuja reippaasta esiintymisestä ja luonteesta. Kuitenkin Cocon löysät ranteet ja etuliikkeet tiputti tuomio, mutta tästä ei lannistuttu! Coco esiintyi ehkä reippaiten ikinä ja musta tuntu että se on alkanut jopa tykkään kehässä olemisesta. Muut toki voi olla eri mieltä :D
PN kehässä esitin Lumon ja Hanna Minkun. Jarno sanoi ennen kehää et Lumo istuu helposti, mutta kehässä Lumo heilutti häntää ja kerran kävi istumassa. Ihana ilopilleri <3 Lumo oli pn"5" ja Minkulle Sert joka oli eka Suomesta. Taika äiti näytti myös kaikille pennuilleen kuinka kehässä esiinnytään reippaasti ja oli ihan liekeissä! Hienosti 19 pennun äitinä Vak3 Eri :) Cocon "pikkusisarukset" Sulo ja Säde sai tällä kertaa molemmat H:t mutta reippaasti molemmat esiintyi ja sai varmasti paljon kokemusta/harjotusta :)
Maanantaina on Cocon silmä ja polvikuvat. Kertoilen ens viikon puolella sit tuomiot! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti