torstai 23. elokuuta 2012

Mätsäreissä

Eilinen vierähti Tampereella mätsäreissä. Cocon kasvattajat ja koirat Lumo ja Taika olivat mukana sekä Cocon veli Toto.

Ensimmäisenä kehään meistä meni Toto. Cocon toinen kasvattaja esitti Toton, ravas hienosti, mutta seisomista ei oltu harjoiteltu, joten se oli viellä vähän uutta, mutta hienosti silti pärjäsi. Toto sai sinisen nauhan :)

Seuraavaksi kehään meni Hanna ja Lumo. Lumo ravasi hienosti ja seisoi upeasti :) Pusuja olis halunnu antaa tuomarille kovasti. Lumokin sai sinisen nauhan, mutta tuomari sanoi lopuksi, että vaikea oli päätös.

Viimeisenä menin itse Cocon kanssa. Sain Cocon seisomaan, mutta ravaaminen oli vähän jännää.  Coco pelkäsi yhtä kiharakarvaista noutajaa joka sattui meidän pariksi. Se koira ärähti Cocolle ennen kehään menoa, ja Cocolle jäi vähän pelontunne :( Mekin saatiin sininen. Hienosti neiti näytti hampaita ja antoi katsoa itsensä! Sitä ihmettelin kyllä kovasti viellä myöhemminkin, ei siis peruutellut tai rimpuillut.

Sinisten erässä me sijotuttiin viideksisksi, mutta voitettiin monta monta monta hyvääja hienoa yksilöä. Toto tippui jo alkuvaiheilla :) Lumo voitti Hannan yllätyksesksi! onnea siis viellä teille. Ja niin ennen lehään menoa meinattiin myöhstyä kehästä! Onneks päästiin viellä kisaan mukaan. Lumo sai ruusukkeen ja ison lelun mitä oli kiva vingutella Toton kanssa :) Cocookin olis kiinnostanu, mut oli nii innoissaa muista koirista, et ne vei voiton :)

Sunnuntaina sit tollershow ja kauhulla odotan mitä toi siellä keksii pelätä, varmaa matoo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti