keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tollershow 2012

Kääk! Näin se aika vaan menee nopeesti. Ensin saadaan sellanen 3kiloa painava pentu ja yhtäkkiä se onkin jo puoli vuotta! <3 Ja nyt meni tää tollershowkin.

Oli aivan mahtava ilma jo aamulla kun lähdettiin Jämsään sunnuntaina  klo 7:30 aamulla. Coco oli tosi väsynyt. laitoin sille vaan" angel" paidan päälle, että sain sen turkin pysymään kuosissa. Oli kyllä hyvä ostos! Sosittelen paljon varsinkin sellasille koirille, joiden turkki ei pysy 2 sekuntia pidempään ojennuksessa.

Paikan päällä oltiin 9 aamulla. Cocoa aluks vähän jännitti, mutta yhtäkkiä muita tollereita vilisi silmissä. Sen jälkeen ei ollut aikaa jännittää.

Pian Cocon kasvattajat tuli ja pystytti oman pinkin telttansa 1 kehän viereen :) Laitoin Cocon kevythäkkiin ja annoin sille, vettä. Lähdin itse moikkaamaan Cocon isän omistajaa ja kasvattajaa.

Noin 11 jälkeen mekin päästiin kehään. Lähdin ottamaan cocon pukua pois ja sitten se oli jo menoa! Alku seisotus onnistui hienosti, mutta ravaaminen oli sellasta sekoilua. Coco ravas kuono maassa.

Yksin ravaaminen meni ihan jees ja seisotuskin tuomarin edessä, ONNEKS! Coco anto kattoo hampaat ja räpylät sekä selän ja muuten itsensä. Lopuksi meidät palkittiin 3 palkinnolla, JEE!

Cocon sisko Lumo voitti pikku pennut ja temppu-veli voitti urokset :) Ropia tai vsp:tä ei kumpikaan saanut, mutta meijän osalta onnea muillekkin Tollershossa sijottuneille!! :D

..Ja lopuks kuvia Tollershowsta:

 ravia :)
 Ihana ilme, mut seisominen :)
odottelua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti