torstai 7. marraskuuta 2013

Loma eikun siis treenikuukausi

Mukavaa vaihtelua tällänen "kotikuukausi" kun ei oo mitään näyttelyitä tai kokeita/kursseja. Vaikka ois hyvä pitää vähän lomaa kun viime loma oli kesällä jolloin Coco oli melkein puolitoista kk ihan kesälomalla. Mun koejakso alkaa pikku hiljaa helpottaan, mitä nyt viä muutamia kokeita on. Koko syksyn oon ollu tosi väsyny ja nukun yleensä aina koulun jälkeen pari tuntia. Illalla on ollut sitten pienehköt treenit taivaan lenkki. Coco siis tavallaan on saanut vähän lomailua kun en aktiivisesti sen kans oo ehtiny enkä jaksanu.
Tokoliikkeitä ollaan yritetty saada kiinnostaan, mutta ei toi pilkun viilaus mun ja Cocon juttu oo. Kateellisena vaan katotaan niitä joita se kiinnostaa ja osaa, hienoo katseltavaa kun koira osaa hommansa.
Agilitya ollaan menty muutamana iltana, meillä on 2 putkee joita ollaan treenattu sekä ollaan otettu erilaisia lautoja kontaktiesteinä. Ei takajalat vaan meinaa pysyä sielä laudalla, aina toinen vuotaa, mutta treeniä treeniä :) Joskus ois kiva mennä kisaan, mutta ei vielä piiiiiitkään aikaan.

Cocon lonkkakuvaukset siirtyy vasta keväälle, koska Cocon juoksuja ootellaan ihan kohta alkavaks ja meillä on pieni rahansäästö nyt meneillään. Kaikista pahin on kun ei tiedä mitä ton lonkat, kyynärät tai silmät sanoo. Kaikki voi olla ok, tai sitten ihan kiltisti sanottuna "roskana". Vaikka ne nyt ei oo muutakun kuvat niin kyllä se kertoo sitten jatkon kannalta pystyykö agiajatkaan. Onneks Vepee ei haittais vähän huonommatkin lonkat, Coco rakastaa uimista ja pelastusta niin kyllä se vepe-koira ura ois sille varmaan unelmien täyttymys.

Tänään kokeiltiin myös linnun noutoa. Iskä oli saanukaveriltaan linnun, jonka oli lahjottanu Cocolle :) Coco vähän nössöili aluks, mutta annoin sen tutustua rauhassa. Lopulta uskalsi vähän maistaa linnun sulkaa. Leikkiin yhdistämällä kaikki alko hyvin sujuun ja kyllä pientä kipinää linnun pitämiseen oli. 2 metriä tais olla pisin matka, mutta hienosti <3 Eiköhän tää tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti